Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Összeillenek szexuálisan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeillenek szexuálisan, akik stb?

Figyelt kérdés

Összeillenek szexuálisan, akik közül az egyik fél totálisan undorodik az orális szextől, a másik viszont nagyon szereti/szeretné, és ha nincs, akkor az neki hiányzik?

Mindegy melyikük a fiú és a lány.

Van erre egyértelmű válasz egyáltalán?

2011. jún. 4. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy ilyen szempontból nem illenek össze. Viszont ott van néhány emberi dolog, mint például a megértés, elfogadás, kompromisszumra való készség. Ezek jobbá tehetik a kapcsolatot, de ha két ember alapból nem illik össze(nem csak szexuálisan), akkor egy idő után úgyis kudarcba fullad.
2011. jún. 4. 11:23
 2/6 A kérdező kommentje:
mekkora gondot okoz a szexuális össze nem illés? okozhat olyan gondot, mint pl. ha más a világnézet, érdeklődés, hobbi? szerintem igen, szerintetek?
2011. jún. 4. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze, főleg akkor okozhat gondot. Ha másban sem passzolnak, úgy az ágyban való nem passzolás csak súlyosbíthatja a helyzetet. Ezért kell csak akkor lefeküdni valakivel, akivel úgy érzed, hogy komolyabb is lehet, mert passzoltok, összeilletek. Persze attól még lehet, hogy az ágyban nem fogtok annyira passzolni, de minden kiküszöbölhető, ha két ember tényleg összeillik. Nekem ez a véleményem.
2011. jún. 4. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nagy a szerelem, akkor össze lehet csiszolódni. Mindkét fél enged valamennyit. Szerintem nem elképzelhetetlen. De az esetek döntő többségében a végkifejlet nem pozitív.
2011. jún. 4. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a szexuális össze nem illés sokkal nagyobb gondot okoz mint a vallási vagy politikai, vagy hobbi nemegyezés. Ugyanis egy jól működő kapcsolathoz elengedhetetlen a jó,kielégítő szex. És ha ez nincs meg, abból nagy bajok lehetnek később. Én nem terveznék közös életet azzal akivel ennyire nem egyeznek a szexuális igényeink. 37/nő
2011. jún. 4. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a másik nagyon szeretné viszont a párja nem adja meg neki, akkor függetlenül attól hogy férfiról vagy nőről van szó sok idő után majd másnál fogja keresni. Én mint férfi tuti nem terveznék hosszú távra ha valamilyen szexuális dologban nagyon eltérő a véleményünk :S szóval én is azt tudom mondani hogy már ennek a kis eltérésnek is rossz vége lehet..
2011. jún. 4. 12:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!