Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogy tanultatok meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy tanultatok meg igazán jól ujjazni? :D

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
gyakorlat teszi a mestert. Sokat kell gyakorolni, ez mindenre igaz. Persze ujjazásból nem lehet túl sok "újat" kihozni egy idő után, szerintem nem feltétlenül attól függ, hogy hogyan csinálod, hanem hogy ki vagy. Ha szeret a lány, akkor hiába rontod el (már ha el lehet rontani, szerencsére én soha nem bénáztam az ágyban), akkor is élvezni fogja.
2011. jún. 4. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, hogy igazán jól csinálom, azt csak gyanítom. Nem volt olyan sok partnerem, de eddig meg voltak "elégedve" vele. Ez úgy jött magától. Figyeltem a reakciókat.
2011. jún. 4. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Igaz lány vagyok, de szerintem többet segíthetek mint a fiúk. Mert ugye mi vagyunk azok, lányok, akik vagy élvezik vagy nem amit csináltok ujjazás gyanánt. A lényeg hogy minden lány más. Ami az egyiknek jó, az a másiknak nem. Akkor leszel király, és nem csak az ujjazásban hanem egyáltalán az ágyban, ha figyeled a lány reakcióit, megkérded mit szeret, megkéred hogy masztizzon előtted és mutassa meg hogy szereti Ő. Ha érzékeny vagy arra amit hallasz, érzel, átad a lány, akkor istenien fogod csinálni. Nekem a párom 2 perces orgazmust tud okozni az ujjával. 16 évig voltam házas, de ehhez foghatót akkor nem tapasztaltam. Mert a párom odafigyel hogy mi az ami tényleg jó nekem. 37/nő
2011. jún. 4. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát... Az első barátnőmet rengeteget ujjaztam, figyeltem a reakcióit. Mivel ő nem volt képes a hüvelyi orgazmusra, ezért volt rengeteg időm gyakorolni. Azt hittem szarul csinálok valamit, de aztán a következő barátnőim fél perc alatt elmentek attól amit csináltam - szóval annyira nem járhattam rossz nyomon.:D
2011. jún. 4. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Befizettem egy ujjazási tanfolyamra.
2011. jún. 4. 13:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!