Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok tényleg azt hiszik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tényleg azt hiszik, hogy egy fiú csak úgy szabadon szexelhet jobbra-balra?

Figyelt kérdés
A csajok mindig panaszkodnak, hogy nekik nem lehet, mert akkor jön a szokásos leszóló szöveg, bezzeg a srácoknak milyen jó! De szerintem fogalmuk sincs, milyen küzdelmet kell vívnia egy fiúnak azért, hogy végre ágyba kerülhessen valakivel.Nem elég, hogy csábosan nézzen valakire, ahhoz tenni is kell kőkeményen! A küzdelmet miért nem irigylik?
2011. jún. 4. 09:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a férfiak és a nők között az a különbség h a nők több mindenkit visszautasítanak de nem használják ki aki nem jön be nekik csak egy bizonyos réteg.A férfiak nem utasítják vissza úgy a nőket de szinte egy két kivétellel mindenki kihasználja a cspodárabb lányokat meg aki nekik nem jön be.
2011. jún. 4. 13:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem is úgy lenne a normális, hogyha lenézné a társadalom a mindenkivel ágyba bújó nőket, de ugyanúgy lenézné az olyan srácokat, akik minden nőt megdugnak. De az egy létező szemlélet, hogy az ilyen férfiak a nők között menők, és ezen változtatni KELL.

Nemtől függetlenül gáz fűvel-fával dugni, aki azt teszi, az vagy k*rva, vagy kurafi, ezt én így gondolom, a többi ember véleménye meg nem is érdekel. Szólottam.

2011. jún. 4. 13:36
 13/13 anonim ***** válasza:

"hogyha egy lány egy buliban több sráccal is smárol, esetleg többször van egyéjszakás kalandja, akkor megbélyegzik r*bancnak, meg k*rvának, lenézik,"

Nemtől függetlenül undorító, ha valaki egy este több ismeretlent is lesmárol. És ez igenis ribanc dolog. Ha egy kis repedtsarkú bepróbálkozna nálam, bizony elküldeném a francba. Ki tudja kit szopott le öt perccel korábban.

Ha pedig már megint az evolúciónál tartunk - amire azért nem kéne mindig hivatkozni, mert emberek vagyunk, lemásztunk a fáról és tudunk gondolkozni - döntően minden az utódnemzésről szól. Ez egy bizonyos szinten értelmet ad az életünknek. Egy nő mindig tudja, hogy ki a születendő gyereke apja, egy férfi azonban sosem lehet biztos benne. Ha ezt nézzük, akkor elfogadott, sőt logikus, hogy egy férfi több partnerrel létesít szexuális kapcsolatot, biztosítva ezzel saját fennmaradását és génjei továbbvitelét.

2011. jún. 4. 13:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!