Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mit és hány éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit és hány éves korotokban engedtetek először egy fiúnak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 09:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
Én 8 évesen megengedtem,hogy játszon a barbimmal.
2011. jún. 4. 09:16
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam. Nem véletlenül írtam a Szerelem szex témakörbe.
2011. jún. 4. 09:28
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit? 18 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem, de alig múltam 14 és rendszeresen vertem a 16 éves szomszéd fiú farkát. Bár ezt ő engedte, nem én.
2011. jún. 4. 09:36
 4/20 Csorby ***** válasza:
63%
uhh 1. ezen nagyot szakadtam xd jól kezdődik a napom..xd jaj de jóvolt..hát beszarok..xd..a lényegre térwe nem wolt még csajom de orálisan elégitettek már ki és én is csajt..igaz lányokat kérdeztél,de rem nem baj h wálaszoltam..ja és sztem simán megengedheted hogy kinyaljon...17\f
2011. jún. 4. 09:38
 5/20 anonim válasza:
73%

Én 15 éves voltam amikor orálisan elégítettük ki egymást az akkori barátommal, viszont a szüzességem 16 évesen vesztettem el. Szerintem ezt mindenkinek magának kell eldönteni hogy mit és mikor enged, én nem bántam meg ezeket a dolgokat

21L

2011. jún. 4. 09:43
 6/20 A kérdező kommentje:
Akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy lányok mit és hány éves korban engedtek először a fiúknak, és a fiúk hány éves korban és mit engedtek először a lányoknak? Köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. jún. 4. 09:43
 7/20 Csorby ***** válasza:
17%
Kinga79 és csak úgy werted neki?csak megkért és te már ugrottal is?ez olyan ingyen kurwálkodás...xd,amm nekem is olyan 14 éves koromba már a szomszéd kettő kiscsaj werte ki meg szopta bár ezt is ők akarták,rajtam gyakoroltak bár nem bántam nekem csak jól esett..amm a csajok 10,8 éwesek woltak..
2011. jún. 4. 09:44
 8/20 anonim ***** válasza:
34%

Csorby

A qrválkodás, ha pénzért, vagy egyéb fejében nyújtasz szexuális szolgáltatást.

2011. jún. 4. 09:47
 9/20 anonim ***** válasza:
30%
Kinga viselkedése példaértékű én támogatom.
2011. jún. 4. 09:50
 10/20 Csorby ***** válasza:
Kinga79 igen tudom de írtam hogy "ingyen" amm m1,mint én is írtam én is csináltam hasonló dolgokat és nem bántam meg...azota is csinálok ilyesmiket...bár mostmár jó lenne egy komoly kapcsolat...
2011. jún. 4. 09:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!