Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek, ha bennem maradt az óvszer? Hajnalban szexeltünk a barátommal, de mivel elővigyázatosak vagyunk, megnéztük, h nem-e csúszott le a gumi. és hát, de lecsúszott.
1. ha nem ment el benne akkor kiárt h bekövetkezett a megtermékenyítés.
2.Az alkoholnak semmi köze sincs ehhez. Ha beléd élvezett hulla részegen is teherbe tudsz esni.
Valamennyi kicsi esélye van a terhességnek. Ha teljesen biztos akarsz lenni a dologban, akkor vegyél be esemény utáni tablettát, amely megakadályozza a terhességet azáltal, hogy hormonálisan beavatkozik.
Vigyázat, csak ilyen vészhelyzetben lehet alkalmazni, mert megviseli a szervezetet. Tehát nem helyettesíti a rendes fogamzásgátló tablettát.
Igen, van egy nagyon kicsi esélye, hogy sperma került be az előváladékkal.
Kérdező, tudod, hogy hány napos a ciklusod? Legalább 8 hónapi átlagban. Meg mikor kezdődött el a legutóbbi menszid. Akkor ki tudjuk számítani, hogy lehetsz-e egyáltalán termékeny most a naptári módszer szerint.
Amúgy párodnak volt ejakulációja az aktus előtt nem sokkal (azaz az utolsó vizeletürítés után)? Ha nem, akkor még kisebb az esély, hogy sperma került beléd.
Szerintem is kicsi az esélye.
Ilyen anno nálam is előfordult,hogy elszakadt és bennem maradt (pontosabban kétszer is).
Az első alkalommal vettem be eseményutáni tablettát,a másodiknál nem...Egyiknél sem lettem terhes hál istennek.
Nem vagy. Több olyan ismerősöm is van, akik évekig megszakítással védekeznek, és semmi bajuk. Mi is csináltunk egy-két hónapig, de úgy döntöttem, inkább fogamzásgátlót szedek. Biztos, ami biztos!
U.i.: EGYÉBKÉNT A MEGSZAKÍTÁSOS VÉDEKEZÉS AKKOR SEM VÉDEKEZÉS! Felelőtlenek, és mi is felelőtlenek voltunk...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!