Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Budapesten hol vannak olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten hol vannak olyan eldugott helyek, ahol lehet szexelni?

Figyelt kérdés

Hali

Összejöttem neten egy csajjal,és megbeszéltünk egy randit,de nem mehetünk se hozzám,se hozzá.Itt pesten tudtok valami tuti helyet,ahol anélkül csinálhatnánk,hogy meglátnak és nem is kell fizetni érte?Nagyon köszi a válaszokat

2011. jún. 4. 06:07
 1/10 anonim ***** válasza:
57%

Szerinted az első randin már szexelni kéne? A lány is tud a szándékodról?

De a kérdésedre válaszolva egy WC szerintem elég eldugott hely. Ha van hozzá gusztusod, hajrá!

2011. jún. 4. 06:14
 2/10 A kérdező kommentje:
A szexet már lebeszéltük,a hely talány még,
2011. jún. 4. 06:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyik parkban. Persze soha nem lehet 100%, hogy nem buktok le, de én spec. már egy csomó helyen csináltam, és eddig még sosem vettek észre :) Vagy csak nem tudok róla :)

Mondjuk első szexnek nem túl romantikus a dolog.

Ami még megoldás lehet, ha ismerős lakását, esetleg Bp vonzáskörzetében lévő nyaralóját elkéred.

2011. jún. 4. 06:24
 4/10 Vadmeggy ***** válasza:
71%

Szerintem a városligetben keress egy bokrot...

Amúgy te milyen randiról beszélsz? Ez a lány vagy nagyon ronda, vagy nagyon nagy ribanc, esetleg prostituált.

2011. jún. 4. 06:26
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Ennek így mi értelme???

Szerelem ebből nem lesz, kapcsolat sem, és csak szex kapcsolatra az ember olyat választ, akivel van hol...

A csaj valószínűleg nem úgy gondolta, hogy egy szagos nyilvános WC-ben fogod fél perc alatt telepakolni, aztán mentek haza.

Ezért egy érett ember, aki már az élvezetet is felfedezte a szexben, ki se mozdulna otthonról.

Ez még a nyilvános önkielégítésnél is égőbb!!!

Amúgy ha a pi.csa is meg te is így intézitek a "nemi életetek", annyi fertőzésetek lehet, amit nem lehet két kézen összeszámolni. :SSS

Kb. egy szinten vagytok a nyilvános WC-vel.

2011. jún. 4. 08:04
 6/10 anonim ***** válasza:
mindenki itt a szerelemmel jön közbe nem kell hozzá sok IQ h észrevegyétek h ez csak egy egyéjszakás szexkapcsolat lesz..nem ez az elsö ilyen.
2011. jún. 4. 08:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Gellért-hegy.Ott mindig talál az ember egy-egy eldobott óvszert a padok körül.Ingyen van,este nincsenek(asszem).Csak én is hülyeségnek tartom,hogy csak ezt akarod a csajtól.Tényleg ribanc lehet..Akkor értelmesebb lett volna a kérdés,ha a párodról van szó.
2011. jún. 4. 12:19
 8/10 A kérdező kommentje:
A kérdés csak a helyre vonatkozik.Mi tudjuk,hogy kapcsolat többi része hol tart.
2011. jún. 4. 13:06
 9/10 Vadmeggy ***** válasza:
Ti igénytelen punkok vagytok? Ha nincs hol szexelni, akkor jó egy bokorban is?
2011. jún. 4. 13:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk punkok,csak bejövünk egymásnak,csak az a baj,hogy neki is lakótársai vannak,meg nekem is,de már nagyon kívánjuk egymást. Komoly kapcsolat tuti nem lesz,mert csak egy hónapig van még fenn,aztán költözik a tanulmányai miatt,engem viszont ideköt a munkám. Remélem mostmár világos,és várom a további javaslatokat.
2011. jún. 6. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!