Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a "legkellemesebb" póz anális szexhez?
hát igen az arra lett kitalálva, mert nem is lehet durvulni igazán ....
a Valami Amerikában is erre azért vicces mert anal szex utalás
ha nem parázik a lány és nem túl durva a pasi a doggy (kutya) póz is jó, talán itt van a max mélység
Szia!
Először csak kívülről kenjétek be egy kicsit síkosítóval. Várjatok. Így magától elkezd ellazulni az ánuszod. Az a lényeg, hogy ne hirtelen rakja be, hanem először csak tegye oda, aztán egy kicsit kezdje betolni. Aztán vegye ki. Aztán mindig egy kicsit beljebb, aztán húzza ki (kell idő, hogy kicsit kitáguljon). Ha érzed hogy fáj, mindig szólj, hogy húzza ki, különben kisebesedik, és végig fájni fog, és elmegy a kedved az egésztől.
Szerintem először a kutyapóz a legjobb.
Amúgy legtöbbször úgy szoktuk, hogy hasra fekszem, a párom rám, közben kézzel csinálom magamnak.
"Sok sikert!"
Igazándiból mind1, majd érzed, ha fáj és kiveszitek - majd visszarakjátok... Nem kell túlvariálni!
Én eddig akárhány lánnyal csináltam, mindnek bejött. ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!