Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon igaz ez a szex-szel kapcsolatban?
amikor belekezdünk a szeretkezésbe "mifelénk" akkor összhang meg gyengédség stb van.. aztán "beindulunk" és akkor már megy a "vad" szeretkezés.
viszont dominális harc nincs soha. én irányítok és ez tetszik is a páromnak/el is várja.
amúgy nem vágyom ilyesmire, hogy bárki is domináljon/harcoljon.. én mindössze arra vágyom, hogy a párom ficánkoljon az élvezettől meg nyögdössön..:)
szal csak semmi harc meg ilyenek:) sőt.. inkább gyengédség, érzékiség ha már muszáj választani.
23/f
Ha viszonylag jó szerető vagy,akkor nem túl egyformák a dugások,hanem mindegyik különböző,különböző érzelmi beállítottsággal.
Tehát az általad említett összes dolog belefér,meg még 1000dolog.
Szóval lehet,hogy az egyik nap romantikus odaadó,lassan felpörgő vagyok,másnap meg lerántom a csajom bugyiját és vadul megdugom.
Szerintem ez így ebben a formában hülyeség.
De a harmónia és a szenvedély sem zárja ki egymást.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!