Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon igaz ez a szex-szel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon igaz ez a szex-szel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A nők szex közben ÁLTALÁBAN inkább a harmóniára, egyenrangúságra vágynak, a férfiak pedig ÁLTALÁBAN azt szeretnék, hogy valamelyik fél domináljon, "harc" legyen, szenvedélyes szeretkezés. Ha ez igaz, hogyan lehet kompromisszumra jutni?
2011. jún. 4. 00:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk ez inkább fordítva van :D
2011. jún. 4. 00:42
 2/8 napietus ***** válasza:
szerintem ez úgy marhaság, ahogy van...
2011. jún. 4. 00:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Még mindig határozottan él bennem az a kérdés, ahol választani kellett, hogy romantikus vagy vad szex, és a hozzászóló nők többsége az utóbbit választotta, a férfiak többsége pedig az előbbit. :D
2011. jún. 4. 00:48
 4/8 OpenYourMind ***** válasza:
Ez nagy hangulat és ember függő.Voltam olyan lánnyal aki külön kérte hogy folytogassam csapkodjam a fenekét és huzzam a haját. Ez szerintem elég távol áll a harmóniától. :D A hajhúzást azt amúgy is nagyon csípik a csajok. De voltam olyan lánnyal is akinél ezek közül egyiket se csináltam. :)
2011. jún. 4. 00:49
 5/8 Moszuke ***** válasza:
100%

amikor belekezdünk a szeretkezésbe "mifelénk" akkor összhang meg gyengédség stb van.. aztán "beindulunk" és akkor már megy a "vad" szeretkezés.

viszont dominális harc nincs soha. én irányítok és ez tetszik is a páromnak/el is várja.

amúgy nem vágyom ilyesmire, hogy bárki is domináljon/harcoljon.. én mindössze arra vágyom, hogy a párom ficánkoljon az élvezettől meg nyögdössön..:)

szal csak semmi harc meg ilyenek:) sőt.. inkább gyengédség, érzékiség ha már muszáj választani.

23/f

2011. jún. 4. 00:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha viszonylag jó szerető vagy,akkor nem túl egyformák a dugások,hanem mindegyik különböző,különböző érzelmi beállítottsággal.

Tehát az általad említett összes dolog belefér,meg még 1000dolog.

Szóval lehet,hogy az egyik nap romantikus odaadó,lassan felpörgő vagyok,másnap meg lerántom a csajom bugyiját és vadul megdugom.

2011. jún. 4. 01:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így ebben a formában hülyeség.

De a harmónia és a szenvedély sem zárja ki egymást.

2011. jún. 4. 01:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk változó. Mikor milyen kedvünk van, mennyi idő telt el az előzőtől. Pl. 15 napja nem értünk egymáshoz,de tegnap este végre igen és ott volt minden, gyengédség és vadság.
2011. jún. 4. 11:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!