Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyámék miért nem tudnának halkabban szeretkezni?
1. A szex úgy jó ha gátlástalan és mocskos! Ha anyádék kb 20 év házasság után is sokat dugnak akkor inkább örülj, hogy jól elvannak.
2. Az átkopogás szerintem nagyobb taplóság, minthogy ők hangosak.
3. A mai építészet szinte sz@rt sem ér. Bezzeg a régi 80 centis Slichter téglás falak... Azok aztán szigeteltek!...
4. A tanuláshoz hasznos ha fejhallgatóval zenét hallgatsz alatta. Pl rock-ot, metal-t, de csak külföldi nyelvűt. Így nem zavarnak a kinti zajok.
5. Te is vigyél fel pasit és sikítozz hangosan! :) Amúgy szombaton ráérek. ;)
Nem látom az összefüggést a bunkóság meg a boldogság között. "Nemhogy inkább örülne, hogy még együtt vannak?" Ugyan már! Kíváncsi lennék, hogy ezek a hozzászólók mennyire örülnének, ha a szülei állat módjára hörögnek, lihegnek a másik szobában... Az ember mindig az adott problémára tud koncentrálni. Hogy tudná már mosolyogva hallgatni őket, miközben arra gondol, hogy "Hmmmm, milyen jó is nekem, hogy még együtt vannak"??? Ez undorító, illetlen és a prűdség egészen máshol kezdődik szerintem.
Remélem, azért sikeres volt az érettségid, kérdező :)
tegnapelőtt 12:28
A szex ezek szerint neked csak állat módjára való hörgést jelent! :D Na szép!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!