Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kevesebb néha több?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kevesebb néha több?

Figyelt kérdés
Fiúk! Melyik öltözködési stílus jön be? Kifinomult,elegáns de mégis divatos szexi? Vagy mindent kirakós falat rucik?
2011. jún. 3. 21:49
1 2
 1/17 balazs20110110 ***** válasza:
100%
lehet hülyén hangzik,de amiben jol erzed magad az jol is all:)legyel onmagad,es laza:)
2011. jún. 3. 21:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
az alkattól függ hogy milyen ruci áll jól meg az arcodtól is nagyon...hogy milyen ruha megy hozzá..meghát hogy mit akarsz mit gondoljanak rólad...az is befolyásoló tényező szokott lenni nálam.
2011. jún. 3. 21:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
farmer+magas sarkú, meg valami blúz nagyon jó tud lenni:)
2011. jún. 3. 21:55
 4/17 anonim ***** válasza:
Nekem is az jön be ami az adott lányon jól áll. Stílustól függetlenül. A ruhád tükrözze milyen vagy, ez a legtutibb ;)
2011. jún. 3. 21:55
 5/17 A kérdező kommentje:
Persze,igazad van! Éppen ezért tettem fel a kérdést,sok kiscsajt látok,utcán,buliban stb. Akiken szinte nincs is ruha,folyamatosan igazgatják magukon,felcsúszik,lecsúszik...és látszik,hogy nem érzik jól magukat..ebből gondolom h akkor csak a pasik matt teszik...vagy nem tom
2011. jún. 3. 21:59
 6/17 anonim ***** válasza:
Á..az nem annyira izgalmas,ha már látom mindennek a felét...:)
2011. jún. 3. 22:00
 7/17 A kérdező kommentje:
Hát igen!:-) rajtam is volt egyszer extra mini ,,ruha" én spec. úgy éreztem magam mintha meztelen lennék,és mintha mindenki engem bámulna, be kellene tiltani lehet ez az öltözet skrizoféniához vezethet,hosszútávon XD.
2011. jún. 3. 22:12
 8/17 anonim ***** válasza:
62%

Ha egy tininek szép teste van akkor, abból minél többet akarok látni! A falatnyi rucik királyak!

A baj ott kezdődik, amikor a csaj szexualitása még csak fejlődik! Felveszi a szép rucikat és tudja hogy szexi, és bizsergeti is, de minden mástól írtózik még. Nem akar se dugni, se azt hogy letapizzák, se azt hogy leszólítsák, se semmit. Az ember farka meg persze áll mint a gerely! Olyan ez mintha versenautóval grasszálnál a városban és mindenki versenyezni akarna veled, te meg néznél, mint gyújtogató a vizes szalmára, hogy "hádde, ezek meg mit akarnak mán?"

Azt b@zmeg, hogy nézzé má tükörbe hogy néző ki! Azt mondd meg hova jötté! Merhogy horgászversenyre nem, de neked bevágnék szívesen az tuti!!!!

A kevesebb néha több, de tényleg csak néha!

Mondjuk nem is baj ha kirakják ami szép, de senki sem szereti átejtve érezni magát, ha a csaj semmit sem akar.

2011. jún. 4. 00:49
 9/17 A kérdező kommentje:
Kedves uccsó,te aztán tényleg 100%-os választ adtál:-) köszííí
2011. jún. 4. 09:53
 10/17 anonim ***** válasza:
Szivesen! :)
2011. jún. 5. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!