Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen egy lány orgazmusa?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy lány orgazmusa?

Figyelt kérdés
Tudom, elég hülye kérdés. De pl. ha a barátommal szexelünk, az nekem már egyre gyakrabban nagyon jó. Annyira h ezt már fel is fogom orgazmusnak, sőt, jelzem is neki. Ő viszont úgy tűnik nem veszi, és közli h isteni volt csak sajnálja h nem mentem el.
2011. jún. 3. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez az a kérdés amire nem lehet normális választ adni. Hány éves vagy?
2011. jún. 3. 21:40
 2/6 silent_shadow válasza:
Többféleképpen rálehet jönni, én hallom és érzem mikor már a barátnőm elmegy, adj neki hangokat vagy karmold nekem az bejön. Egyébként női orgazmusnál összehúzódsz kicsit, de ha eddig ez nem esett le neki akkor nyögj neki egy keveset és vágd bele a körmöd mikor elmentél ;)
2011. jún. 3. 21:50
 3/6 A kérdező kommentje:

csak azért kérdem mert egyszer láttam egy videót, melyben a nő orgazmusa közben "spriccelt" ...

de akkor remélem nem ilyet vár el tőlem..

2011. jún. 3. 21:54
 4/6 silent_shadow válasza:
100%
Az a "jelenség" eléggé ritka számba megy, nem sok nő képes rá, azt ne várja mert nem biztos hogy neked is összejön, ráadásul én örülök is neki h nincs medence sex után =)
2011. jún. 3. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! (:

bár, minél több vélemény, annál jobb..

2011. jún. 3. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
Egy orgazmus olyan,amikor úgy érzed,nem szabad abbahagynia,amit csinál,mert közeledsz a csúcs felé és bármit megtennél,hogy elérd,egyre és egyre jobb érzés,olyan édes érzés,mint semmi més,mintha a mennybe jutnál,csak ő van és csak te,érzed őt,semmi más nem számít,és érzed,hogy törődik veled,érzed hogy fontos vagy számára,erősen szorít magához,neked egyre jobb,mindjárt eléred a csúcsot,érzed hogy minden érintéssel,minden mozdulattal mennyeibb érzés lesz,majd a végén eléred az orgazmust,és minden gondolatod elszáll,csak az érzést figyeled,és olyan mintha repülnél.Kiabálni tudnál az örömtől.Én a fejemet általában a beteljesedés pillanatában balra felfelé szoktam fordítani.Utána kicsit lenyugszol,a puncid lüktet,és olyan kielégült leszel abban a pár másodpercben,mint még soha.Ott már tudsz gondolkodni,és örülsz hogy veled van,és szeret.Én orgazmus után minden érintésre nagyon érzékeny leszek,és ekkor még mozdulatlanul fekszünk egymás mellett.Ne aggódj,hamarosan te is biztos érezni fogsz ilyet! 16/L
2011. jún. 4. 13:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!