Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek mikor és hogy jön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pkkiller2 kérdése:

A nőknek mikor és hogy jön ondó a nemiszervükből?

Figyelt kérdés
hogy jön ondófojadék a pinánkból nekünk nőknek
2011. jún. 3. 19:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Me mé unod má, hö? Biztos cigó vagy , kéne a családi pótlék mi, má ?
2011. jún. 3. 19:51
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Úristen XD

és van aki még komolyan is veszi,mint ez a 87%-os DDD

2011. jún. 3. 19:51
 13/22 anonim ***** válasza:

De vicces, én még így is okosabbnak gondoltalak mint amilyen valójában vagy.:D

A nőknek nincs ondófolyadékuk. Csak akkor jön ki onnan ilyen, ha egy férfi beleélvez. A nők ivarsejtje, a petesejt a petefészekben "lakik" és onnan általában megtermékenyületlen állapotban a menstruáció idején a méhfal megvastagodott nyálkahártyájával együtt távozik. Tudod...ez az amit havi vérzésnek is hívnak...

2011. jún. 3. 19:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Tévedtek, jön ondó a punciból, de csak miután valaki beleélvezett:D
2011. jún. 3. 19:55
 15/22 anonim ***** válasza:

Igen képzeld, én komolyan veszem. Tudod hogy miért? Mert a tudatlan embereknek segíteni kell. Nem csak kinevetni őket. Valószínűsítem hogy idősebb vagyok nálad, és azért gondolom ezt így. Remélem nem zavar hogy valami hasznos infó is van itt.:)

Ha meg csak szórakozik, engem az sem bánt túlságosan. Hűha tényleg, hogy kicseszett velem, elpazaroltam rá az életemből 5 percet.

2011. jún. 3. 19:56
 16/22 A kérdező kommentje:
nem vok cigány hanem csak magyar am fiu sory ezt csak azé kérdeztem me uncsiztam meg látam ez vidit hol a csaj ujaza magát éd végén valami fehér fojadék jöt ki
2011. jún. 3. 20:05
 17/22 anonim ***** válasza:
magyar aki nem tud helyesen magyarul kommunikalni.....
2011. jún. 3. 20:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha elélvez akkor jöhet (jön is) folyadél onnan, de annak nem sok köze van az ondóhoz, de ha találsz benne spermiumot akk hímnős az illető :)
2011. jún. 3. 20:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Most mit vagytok úgy oda, erre a kérdésre nagyon könnyű válaszolni. Természetes a nő pinájából csak akkor jön ondó, ha előtte egy férfi jól megdugta, és beleélvezett. :P
2011. jún. 3. 20:59
 20/22 anonim ***** válasza:
"...és hogy csinálják fel..." legelőször a nőt Miva? Hogy csinálják fel? Te aztán igen intelligens lény lehetsz...Komolyan, ezek a kérdések amiket feltettél, olyanok, mintha egy utcaszéli cigány irta volna...A PINÁBÓL azután jön ONDÓ, miután a pasi FELCSINÁLTA a nőt.Hja és a nők is ugy kiszokták verni, mint a fiuk...Na vegyél ki egy könyvet hülye...
2011. jún. 3. 21:31
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!