Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mikor és hogy jön ondó a nemiszervükből?
Úristen XD
és van aki még komolyan is veszi,mint ez a 87%-os DDD
De vicces, én még így is okosabbnak gondoltalak mint amilyen valójában vagy.:D
A nőknek nincs ondófolyadékuk. Csak akkor jön ki onnan ilyen, ha egy férfi beleélvez. A nők ivarsejtje, a petesejt a petefészekben "lakik" és onnan általában megtermékenyületlen állapotban a menstruáció idején a méhfal megvastagodott nyálkahártyájával együtt távozik. Tudod...ez az amit havi vérzésnek is hívnak...
Igen képzeld, én komolyan veszem. Tudod hogy miért? Mert a tudatlan embereknek segíteni kell. Nem csak kinevetni őket. Valószínűsítem hogy idősebb vagyok nálad, és azért gondolom ezt így. Remélem nem zavar hogy valami hasznos infó is van itt.:)
Ha meg csak szórakozik, engem az sem bánt túlságosan. Hűha tényleg, hogy kicseszett velem, elpazaroltam rá az életemből 5 percet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!