Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek a kövér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek a kövér pasik jók az ágyban?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 18:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nehogy kébentöröld már XDDDD
2011. jún. 3. 18:58
 12/23 A kérdező kommentje:

ELŐZŐNEK

A KéRDéSSEL FOGLALKOZ KÖSZI

2011. jún. 3. 19:01
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

66-os!Parádé!:D

"kérem, folytassa"!:D

a kérdezőnek annyit, hogy miért beképzelt p.icsa az utolsó?tényleg nem lehet valami szép látvány egy hájas ember...

2011. jún. 3. 19:02
 14/23 A kérdező kommentje:
KABD BE TEIS DDDDDDDD!
2011. jún. 3. 19:03
 15/23 anonim válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem az alkatától függ hogy jó szerető-e vagy sem.Nekem pl. a vékonyak nem jönnek be.Úgy érzem egy vékony pasival magam mint egy törékeny gyenge játékkal...félek hogy eltöröm :-)Nem azt mondom hogy hájas legyen,mert az már túlzás de olyan szép erős mackós...kb 90-től felfele....
2011. jún. 3. 19:12
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem beképzelt p.icsa, akinek elmenne a kedve...

de amúgy te biztos egy kis dagi srác vagy aki lusta lefogyni, azért kérdezed. és nyilván azért mondod, hogy 'kapják be', mert te sem fogadod el így magad. szomorú...

amúgy nekem is elvenné a kedvem. volt egy barátom aki kicsit husis volt, és majdnem lefeküdtünk, csak amikor így éreztem a hájat a hasán meg nemtom, tökre elment a kedvem tőle... nem tudok kövér pasikra izgulni. ez van

2011. jún. 3. 19:36
 17/23 anonim ***** válasza:
Neeem...ezt miss Röfi kérdezi,mert csak a súlycsoportjából válogathat...XD
2011. jún. 3. 19:39
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Őszinte voltam. Ha ez neked egyenlő a beképzel p*csával, váljon egészségedre.

18:50

2011. jún. 3. 20:37
 19/23 anonim ***** válasza:
Most attól, hogy kövér miért lenne feltétlenül jobb?
2011. jún. 3. 21:16
 20/23 anonim ***** válasza:

azt nem tudom, hogy jobb-e, de tutira nem kilóban mérik. viszont van kövér és kövér között különbség. én csípem a macikat, szeretem a pocakot, a nagy vállat, nem szeretem a gyufaszálakat. nekem meg attól megy el az életkedvem. viszont a határ megvan, hogy meddig maci, és honnan kövér. a vékonyakat meg neeee....nagyon ne!!!

szép szál erős legény...az a férfi...

2011. jún. 3. 22:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!