Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek a kövér pasik jók az ágyban?
ELŐZŐNEK
A KéRDéSSEL FOGLALKOZ KÖSZI
66-os!Parádé!:D
"kérem, folytassa"!:D
a kérdezőnek annyit, hogy miért beképzelt p.icsa az utolsó?tényleg nem lehet valami szép látvány egy hájas ember...
szerintem nem beképzelt p.icsa, akinek elmenne a kedve...
de amúgy te biztos egy kis dagi srác vagy aki lusta lefogyni, azért kérdezed. és nyilván azért mondod, hogy 'kapják be', mert te sem fogadod el így magad. szomorú...
amúgy nekem is elvenné a kedvem. volt egy barátom aki kicsit husis volt, és majdnem lefeküdtünk, csak amikor így éreztem a hájat a hasán meg nemtom, tökre elment a kedvem tőle... nem tudok kövér pasikra izgulni. ez van
Kedves kérdező. Őszinte voltam. Ha ez neked egyenlő a beképzel p*csával, váljon egészségedre.
18:50
azt nem tudom, hogy jobb-e, de tutira nem kilóban mérik. viszont van kövér és kövér között különbség. én csípem a macikat, szeretem a pocakot, a nagy vállat, nem szeretem a gyufaszálakat. nekem meg attól megy el az életkedvem. viszont a határ megvan, hogy meddig maci, és honnan kövér. a vékonyakat meg neeee....nagyon ne!!!
szép szál erős legény...az a férfi...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!