Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kin legyen a bilincs, a férfin, vagy a nőn?
igen mind2 félen király, de a lényeg h igazi bilincs legyen!
én amúgy talán egy kicsit jobban szeretem ha rajtam van, mert amúgy könnyen le tudom fogni a barátnőmet bilincs nélkül is és azt ő talán még jobban is élvezi. én viszont csak így kerülhetek totál kiszolgáltatott helyzetbe :)
Szerintem a nőre, mind a gyengébbik nem képviselőjére jobban illik, de természetesen ízlés kérdése. Csak beszéljétek meg, mielőtt rákattintod a partneredre! :)
25/F
A férfin:) Bár úgy veszem észre elég kevés olyan pasi van, aki bevállalná, a legtöbb azt szereti, ha a nő van kikötözve, kibilincselve, stb. szóval ha a nő a szub.
Én azt szeretem, ha én lehetek a dominánsabb, egyszerűen nem bírom elviselni, hogy "kiszolgáltatott" legyek, természetemből fakadóan. Persze ha a partner nem szeretné, nem szabad erőltetni, enélkül is teljes lehet a szexuális élet:)
A nőn.
Sokkal természetesebb, ha nő van kiszolgáltatva a szexben.
Ez nem hímsovinizmus, hanem alapvetés.
Amúgy a nők is jobban szeretik.:)
Talán a férfin..? :D
Passz..igazából személyesen nekem nem tetszik a szadomazós játékok egyike sem, sose tennék ilyet barátnőmmel.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!