Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az intim torna tényleg jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az intim torna tényleg jó arra, hogy legyen orgazmusunk szex közben? Mert a jelenlegi barátommal nem nagyon tudtam még elmenni.

Figyelt kérdés
az intim torna amúgy abból áll tudomásom szerint h összehúzzuk aztán ellazítjuk a "lenti" izmainkat. ugye? :D és ez miben segíti az orgazmus létrejöttét? lécci segítsetek és nem egy kis hülye csitri vagyok.. 17éves csak ezzel az egy dologgal nem vagyok teljesen tisztában. tudom-tudom.. de nem tudom h jól tudom-e :DDD
2009. márc. 18. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
énis igy hallottam,h az intim torna segít,és nekemis hasonló problémám van mint neked. és igen,arról van szó,h összeszorítod majd ellazítod az izmaid "ott". én ma kezdtem el gyakorolgatni,kiváncsi vagyok milyen hatása lesz:)
2009. márc. 18. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:
szijja én tengap néztem kicsit utána google-ben és igen vannak külö fée gyakorlatok gyorsabban összezárni 3mp ig összezárva megfeszíteni, de vigyázzunk hogy ne hasbol dolgozzunk. nekem is ugyan ez a problémám mint neked:s 18/L
2009. márc. 18. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia nekem is ez a problémám. Olvassd el a kérdésemet : Mit tegyek, hogy orgazmusom legyen szex közben? Ma tettem fel dél körül 1. oldalon van még.
2009. márc. 18. 18:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!