Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérezheti rajtam majd?
Figyelt kérdés
Van barátnőm, de van egy lány akit nagyon kívánok és lehet szeretem. Kiakarom nyalni meg szeretkezni akarok vele. Ha hazamegyek megérzi rajtam ezt bárhol is a barátnőm? Testemen, számon akár.2011. jún. 3. 17:54
1/27 anonim válasza:
Ezt hogy gondolod? Megérzi rajtad a gondolataidat?
3/27 anonim válasza:
Fizikailag nem biztos, de lelkileg biztosan. És remélem ki is hajit.
4/27 A kérdező kommentje:
hát nem... csak a puncinak van egy alap illata, és pl azt
2011. jún. 3. 17:58
5/27 anonim válasza:
Moss fogat, miután kinyaltad a csajt, és a szádnak nem lesz punci szaga.
6/27 anonim válasza:
lol:))
"alap illata" :))
besírok xd
Ha azt a másik rib.ancot szereted, akkor miért nem szakítasz a mostani barátnőddel? Mekkora egy görény vagy, fulladj meg! Pfejjj -.-
8/27 anonim válasza:
Ja hogy nem csak akarod hanem ki is fogod. Hát akkor lehet.
9/27 anonim válasza:
sztem nem......annyira nincs "eros" szaga h azt megerezne mire te haza ersz....addig meg cserelodik a nyal is meg minden....
10/27 A kérdező kommentje:
nem oltásokat kértem
2011. jún. 3. 18:01
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!