Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minél fáradtabb vagyok, annál inkább vágyom a szexre?
Figyelt kérdés
Általában vizsgák után, amikor télleg hulla kéne legyek, előző nap alig aludtam 2-3 órát és vizsga után mégis.
Ahogy lefeküdnék pihenni, csak azon jár az eszem és egyből dudorodik
2011. jún. 3. 17:46
2/8 anonim válasza:
Hát az esze.. :)
Mer mondjuk az lazulás kategória..
Fizikai munka esetén más lenne.. :)
3/8 anonim válasza:
17:47.....öregem egy észlény lehetsz-.-
am kedves kérdező fogalmam sincs,de velem is szokott így lenni:D persze nálam más a helyzet,nem dudorodik;DD
4/8 anonim válasza:
Talán mert vágy a kényeztető pihenésre, vagy szellemi munak után igényled a fizikait :)
6/8 anonim válasza:
nem tudni miért van, de velem is így van
7/8 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, szóval légyszi válaszoljatok a kérdésre :/
8/8 anonim válasza:
Szellemi munka után jobban esik a fizikai munka, fizikai munka után jobban esik a szellemi munka.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!