Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha maszturbálás közben csonkításokra és egyéb erőszakos dolgokra gondolok?
Nem átlagos, de van aki meg pelenkás lányokra izgul be...az talán nem beteges?
Ha tudod ezt is tudatosan kontrollálni szerintem nem gáz...amíg senkit nem bántasz vagy kényszerítesz olyanra amit nem akar, addig arra gondolsz amire akarsz.
Szerintem sok emberben vannak erőszakos fantáziálgatásai (pl nekem is) csak nem mernek vele szembenézni, aztán meg ha hirtelen tör ki belőlük...
Még egy megjegyzés...az a fontos, hogy határold el a valóságtól. Legyen egy éles válaszvonal a kettő között, azt tartsd be :D
21/L
A pelenkás dolgok engem is izgatnak, szerintem az rendben van :)
De az kicsit nyugtalanít, hogy arra gondolok hogy egy kikötözött lánynak levágom a karját, és ez szexuális élvezetet okoz nekem.
Mondom amíg a helyén tudod kezelni nem gáz...nekem is voltak hasonló gondolataim (nem pont ilyen de hasonló), és egyszer megkérdeztem egy pszichológust. Azt mondta csak az a fontos, hogy mit kezdesz a személyiségednek ezen részeivel. Ha emellett egészséges életet tudok élni akkor ez magánügy.
Amúgy ért valami sokk csecsemő vagy gyerekkorban? Mert az ilyeneknek mindig van valami oka.
Szüleid sem tudnak semmit? Hány éves vagy amúgy?
Nekem csecsemőkoromban volt egy súlyos műtétem, és elég sokáig kórházban voltam, naponta szúrtak stb...de egyébként békés szerető családom van. Én oviban jöttem rá, hogy tetszik a vér és más szenvedésének látványa...nagyon sokáig nem békéltem meg emiatt magammal. Nem értette mi a baj velem.
Mára elfogadtam magam, az énem ezt az oldalát is. Arra is rájöttem, hogy bennem ez a gyerekkori dolgok miatt alakultak ki...egy csecsemő idegrendszere úgy fél éves koráig fejlődik. Engem ezalatt fájdalmas ingerek értek, ami ellen azt hiszem az agyam úgy tudott védekezni, hogy összekötötte valami pozitív érzéssel. Legalábbis ezt feltételezem.
Most tudatosan kontrollálom, hogy ez csak fantázia szintjén maradjon meg, de amúgy normális életet élek. És nekem eddig sosem volt ezzel gondom.
Persze ez más dolog miatt is kialakulhat...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!