Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a kemény szexet vagy a gyengéd szexet részesittik előnyben?
Figyelt kérdés
A legtöbb nő szereti ha jó keményen megdöngetik őket vagy inkább a gyengébb,érzékibb szexet kedvelik?2011. jún. 3. 16:17
1/12 anonim válasza:
Változó. Mikor éppen melyikhez van kedvem/kedvünk.
2/12 anonim válasza:
Szerintem helyzettől függ. Ha hagyod, hogy a nő egy kicsit irányítson, rá fogsz jönni mire vágyik.
3/12 anonim válasza:
a legtöbb nő letgadja, hogy imádja, ha jó keményen, vadul, kefélik miközben mocskos szavakat súgdosnak a fülébe.
4/12 A kérdező kommentje:
Jó első értem én!De melyiket csináljátok többször és melyik áll legközelebb hozzátok?Melyik izgat fel jobban?
2011. jún. 3. 16:20
5/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem,mert a párom azt állitja hogy jobban szereti ha gyengéden csináljuk,de a kemény se áll tőle távol,de ugyanakkor észre vettem azt ha gyengéden csinálom hogy ösztönöz arra hogy jó keményen csináljam!:)Tehát csak mondja hogy az áll hozzá közelebb,de valójában mindig azt veszem észre hogy mindig keménybe megy át és ezt mintha jobban is élvezné!
2011. jún. 3. 16:22
7/12 anonim válasza:
Én inkább a gyengéd/romantikus szeretkezéseket részesítem előnyben, de néha jólesik a "durvulás". :P :)
első voltam
8/12 anonim válasza:
Nálunk szinte sosincs csak ilyen és csak olyan, vegyesen van, először gyengén, majd keményen, a vége fele megint gyengén(hogy tovább bírja), majd a végkifejlet hogy keményen fejezzük be. 23L
9/12 anonim válasza:
ez változó, de az esetek kb 70%-ában kemény szexet akarok
20L
10/12 A kérdező kommentje:
De nem fáj nektek ha kemény a szex?
2011. jún. 3. 16:28
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!