Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "miért nem vagyok jó az ágyban"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"miért nem vagyok jó az ágyban"?

Figyelt kérdés
Nehéz megfogalmaznom ezt a kérdést. Érzem, hogy valamit nem csinálok jól. Jó érzés együtt lenni a barátommal, de nem tudom milyen ütemben kéne csinálnom, és érzem, hogy nem csinálom jól. L/17
2011. jún. 3. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
gyere gyakorolni drágám
2011. jún. 3. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Biztos csak te érzed így.:D Ne szorongj annyira ezen

a témán, mert csak rosszabb lesz.

2011. jún. 3. 16:12
 3/8 A kérdező kommentje:
:( De biztos van oka, hogy így érzem... segítsetek légyszi! egyébként mikor orálisan elégítem ki is azt érzem, hogy nem jól csinálom. hogyan változtathatnék ezen??(igaz, ez volt a 2. alkalom, hogy lefeküdtünk.csak gyakorlás kérdése??)
2011. jún. 3. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
majd belejössz! nem kell ezen rágódni, mert csak bebeszéled magadnak, hogy nem vagy jó, és akkor tényleg elrontod, meg élvezni sem fogod! Egyszerűen add át magadat az érzésnek, ha valami rossz a barátodnak, akkor biztos szólni fog!
2011. jún. 3. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Második alakalom után mit vársz ?????

Amikor elolvastam a kérdést azt hittem több éve így van.

2011. jún. 3. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj össze fogtok csiszolódni :) De ha nem ő vette el a szüzességedet akkor lehet, hogy csak egy csipetnyi szenvedély kell :)
2011. jún. 3. 16:27
 7/8 A kérdező kommentje:
De én nem tudom hogy kell csinálni.. nem tudom miért.. egyszerűen nem megy. olyan frusztrált az egész. De jó érzés csak érzem hogy nem jó..:s hogyan tudnám "megtanulni"???
2011. jún. 3. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem tanulni kell, egyszer próbáld meg csak élvezni! Add át magad a szeretkezés gyönyörének, ne gondolj semmi másra, olyanra főleg ne, hogy hogyan kell vagy ilyesmi... Mert akk Te nem fogod élvezni és a párodnak pedig az a lényeg, férfiként tapasztalatból tudom. Olykor csak az a lényeg! és minél jobban tudtára adod, hogy élvezed (nyögéssel, apró jelekkel), akkor ő is nagyon élvezni fogja! :)
2011. jún. 3. 18:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!