Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kérjem meg rá? Félek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg rá? Félek, hogy megharagszik.

Figyelt kérdés

Egy fél éve adtam a barátomnak a szüzességem, és nagyon jó vele szerelmeskedni, csak az a baj, hogy miután belemelegszünk, csókolózunk, kényeztetjük egymást, én benedvesedek, neki merevedése van, és egyből azt akarja, hogy orálozzak neki. Jó, persze, nincs ezzel semmi baj, csak olyan illúzióromboló néha. elég nagy bűntudatom van, hiszen olyan mintha meg akarnám fosztani valami élvezetestől, de van, hogy annyira jól esik egyszerűen csak simogatni egymást, hogy sehogy sem akarom az orált, és utána már magához a szexeléshez sincs olyan nagy kedvem, mint az elején lett volna. természetesen nem arra akarok kilyukadni hogy soha nem akarom csinálni neki, vagy ilyesmi. ha ő csinálja nekem utána, azt komolyan nagyon értékelem és jól is esik, de mégis a szopás után (elnézést a vulgaritás miatt:D) már leesik a kedvem jócskán. mitől lehet ez? nem akarom így csinálni, de félek, hogy zokon venné, hiszen még énis úgy érzem, hogy önző vagyok.

mit tegyek? mondjam el neki egyáltalán?:/ tudom, hogy önzőnek nézne, pedig gyengéd, és nagyon szeret.:(

17/L

2011. jún. 3. 15:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat, rendesek vagytok! megfogadom a tanácsokat, majd írok, mi történt...:)
2011. jún. 5. 12:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!