Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexelnétek egy olyan férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnétek egy olyan férfival akinek 10 cm?

Figyelt kérdés
nem azért mert partnert keresek csak kiváncsi vagyok hogy mit szólnátok hozzá hogyha mondjuk 1 éjszakás kalandban meglátnátok h ekkora a szerszáma. mit csinálnátok?
2011. jún. 3. 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
kacagnék
2011. jún. 3. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

természetesen nem lényeg a méret, de ha tényleg nagyon rövid a pasinak szimplán a derék és a csípő alá kell tenni egy párnát, hogy a hüvely szűkebb és rövidebb legyen egy kicsit.

Némi tapasztalattal nem lesz kérdéses az hogy talál-e egy kisebb szerszámú férfi partnert ha tudja a dolgát.

Javaslom az anangaranga-t és az illatos kertet elolvasásra :)

2011. jún. 3. 16:06
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Hát.. nagyot néznék..
2011. jún. 3. 16:13
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
cinkes
2011. jún. 3. 16:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát lányok azért ez elkeserítő, hogy így álltok hozzá. Részemről büszke vagyok, hogy van némi tudásom és még nem volt rossz szexuális tapasztalatom, szerintem olvassatok kicsit többet a témában és nem kéne a méret alapján elítélni egy pasit...
2011. jún. 3. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert nem a méret a lényeg... csak jól kell bánni vele és kész :P

20/L

2011. jún. 3. 17:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretem, akkor igen. Egyéjszakásba meg semekkora farkúval nem mennék bele.

20/L

2011. jún. 3. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Most miért lennénk elkeserítőek? Nem arról volt szó, hogy szerelmes vagy valakibe, és már jártok hónapok óta, ragaszkodtok egymáshoz, elfogadjátok a másikat minden apró hibájával, hanem egy szimpla egyéjszakásról. Az pedig leginkább a szexről szól. Ha pedig egy pasi udvarlás nélkül akar dugni, akkor legalább farka legyen hozzá.
2011. jún. 3. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:
1 db éjszakát talán ki lehet bírni...
2011. jún. 4. 01:44
 10/11 anonim ***** válasza:
mindenki döntse el magában és a véleményét tartsa meg magának :D
2011. jún. 8. 23:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!