Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi értelme az FB-nek, valamint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme az FB-nek, valamint hátrány-e az ha egy kapcsolatból csak az egyik fél van fenn az oldalon?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:

facebook segít a kapcsolattartásban a többi ismerősöddel. egy átlagos közösségi oldalnak tűnik, de ez annál több. hidd el. ;) meg regisztrálni 2 percbe se telik. megéri kipróbálni...

de am nem hátrány, de azért meg lehet nézni h a párod esetleg mit ír ki, mit gondol, mit like-ol, stb...

2011. jún. 3. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:

A párkapcsolatnak és a facebooknak semmi köze egymáshoz.

Vagy én nem értem a kérdést...

2011. jún. 3. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi köze a facebook-nak egy párkapcsolathoz? Ne már... És mi köze a kérdésednek a szexualitáshoz? Bakker milyen kérdés...
2011. jún. 3. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Érdekes. Nekem nincs facebookom, az élettársamnak van. Nem is igazán gondolkodtam még el rajta, hogy mit is veszítettem, hogy nem "lájkolom" minden kiirását... Istenem... Lehet ezért fel kellene kötnöm magam?! Keresem a kötelet...
2011. jún. 3. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Már megint a Frászbook...
2011. jún. 3. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Igen. Ha nem vagy fent fb-n, akkor nem tudja az egész világ, hogy te XY párja vagy, és nem tudjátok lájkolni egymás cuccait. Ebből az fog következni, hogy totál halott a kapcsolatotok, hiszen milyen ember az, aki nincs fent legalább 134 közösségi oldalon?

Ugye te sem gondoltad komolyan a kérdést?

2011. jún. 3. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Jó igaz hogy mindent leírni, hogy most k@kkantott egyet a mopszlim hülyeség, de azért ott könnyebben el lehet érni akár régi ismerősöket is. Nem egy régi suli társammal találkoztam az fb segítségével akivel 5 éve nem is láttam.
2011. jún. 3. 16:49
 8/8 anonim ***** válasza:
semmi. sajnos így nem is jártok rendesen, csak 75.32 százalékban...
2011. jún. 3. 17:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!