Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek kinézetre melyik pénisz tetszik a körülmetélt vagy a "hagyományos"? Kort kérlek irjatok
Figyelt kérdés
nekem a hagyományos mivel a pasim sincs körülmetélve 19 L2011. jún. 3. 14:09
1/10 anonim válasza:
Nekem tök mind1, a páromnak fitymatúltengése volt, és részlegesen körülmetélték, neki előtte ki sem látszott a makkja, mostmár kilátszik. De ha körülmetéletlenül is kilátszik abban az esetben mindegy.
2/10 anonim válasza:
A páromnak nincs fitymája a bőrt tövig le lehet húzni és nekem nagyon tetszik!De teljesen mindegy csak túl mini ne legyen!
4/10 anonim válasza:
Nekem mindegy. Jó kemény legyen. És ügyes.
21/L
5/10 anonim válasza:
Szerencsre nincs körülmetélve 22L
6/10 anonim válasza:
Kinézetre sokkal fincsibbnek tűnik számomra, ha körül van metélve, de azzal sincs semmi bajom ha van fityma
20/L
7/10 anonim válasza:
én nem is tudom milyen a körülmetélt
8/10 anonim válasza:
Amióta voltam egy metélt fiuval, csak őket keresem. Sokkal élvezetesebb volt nekem.
9/10 anonim válasza:
Nekem tönkrement a pénszem, amiért körülmetéltek :(
De megnézném a körülmetélt péniszeket istenítő lányokat, hogy viselnék, ha levágnák a csiklójukat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!