Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már részegen?
Ittasan már igen.
A második menet alkalmával én se tudtam elmenni.
részegen semmit nem tudsz csinálni! :D
egy kis pia után viszont tényleg jó,lazább az ember.
Ittasan sokszor!
Részegen csak egyszer, de másnap nem emlékeztem rá! Másnap feljött az este és akkor derült ki számomra.Nagyon ciki volt. Ittasan viszont imádom! az összes gátlás felszabadul mind2nkben! Az átlagnál szenvedélyesebben lehet együtt lenni olyankor!
22/L
Húú, volt olyan jó párszor.
Volt amikor még a keresztnevét se tudtam a lánynak, vagyis tudtam, de 1 perc után elfelejtettem. Másik alkalommal egy lánnyal piálgattunk és szexeltünk, de napokig alig tudtunk járni, mert a szőnyeg leégette a térdünket a súrlódástól. Egyszer reggel kérdi az aktuális csaj idegesen: emlékszel, hogy hogy aludtál el? Mondom: Nem! Válasz: Épp szoptalak! Szegény egyszer csak azt vette észre, hogy horkolok ;)
35F
egy óráig dolgoztam a nőt, és nem tudtam benne elmenni, úgy kellett pipáznia egy negyed órát a végén....
de akkorát sztem még soha nem élveztem, repült a cucc mindenfelé :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!