Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy valamit megengedtetek a partnereteknek szex közben, de később megbántátok ezt? Mi volt az? Miért bántátok meg?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 12:26
11/15 anonim válasza:
Nekem, volt hogy ágybabújástól egészen reggelig egy egy fogas csipesz lógott a mellbimbóimon, mert a barátom nem engedte hogy levegyem. ő ezt éélvezi és nekem meg néha tűrnöm kell... mitcsináljak ezvan..
12/15 anonim válasza:
:D ez könnyű
a számba nyomott egy jó nagy adag turhát miközben csókolóztunk én szóltam az egyik ismerősömnek ő lefogta és én meg a szájába pisiltem és a mellkasára szartam aztán láncal habosra vertem és eltemettem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
13/15 anonim válasza:
én rávettem magam az análra mert barátom annyira szerette volna..amikor először próbálkoztunk azt hittem meghalok és nem is ment, majd egyszer újra a két szép szeméért engedtem , akkor volt az első és utolsó alkalom hogy működött a dolog.. nemrégiben újra megengedtem neki.. aranyerem lett tőle..szóval most szívhatok..:S soha többet análra nem vesz rá senki!
14/15 anonim válasza:
nekem is anál..és aranyerem lett töle nekem is... már 1 éve de azota is elöjön az aranyer bánom nagyon
15/15 anonim válasza:
Hülyék, minek engeditek az anált. Ha kicsit utánaolvastok, tudhatjátok, hogy azt csak úgy tudja élvezni a lány, ha ő maga is kívánja (IGEN, ilyen is létezik). De egyébként nem!
Az aranyér meg nem törvényszerűen következik az análból.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!