Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több olyan kapcsolat, ahol a férfi egy idő után nem akar szexelni vagy nem annyit akar? A nők szoktak kifogást keresni inkább nem?
Azért az éremnek két oldala van..
Vannak nők,akik bizonyos idő után már nem adnak a külsejükre annyit,amennyit régebben.
Gyakori az elhízás is,a lenövő hajfesték,stb stb...
Aztán pedig csodálkoznak,hogy csökken a libidójuk.
Két alapvető oka van.
1. A nők egy idő után meg se próbálnak vonzók lenni, de elvárják hogy a férfi ugorjon ha ők úgy látják jónak.
Persze ha a férfinak támad kedve mikor megy a szappanopera, akkor telhetetlen és lelketlen szexista akármicsoda...
2. Természetes hogy a kapcsolat elején mindig csak kéretik magukat a nők igaz? Na ebből következik hogy a férfiak ebben az időszakban gyakorlatilag "éheztetve" vannak. Azt meg ne várjuk már el -az előbbi metaforánál maradva- hogy egy éhezésben összezsugorodott gyomrú ember zabálni tudjon....
Talán belefásulnak az élet szürkeségébe, a stresszbe, a monotonitásba, ellustulnak. Sajnos ilyenkor általában egyik fél sem tesz semmit a változás érdekében. De még ha a nő tesz is valamit, elmegy tornázni, fodrászhoz, új ruhát vesz, és megpróbál programokat szervezni, maximum annyit ér el vele, hogy a férfi egyszer-kétszer szexel vele aztán visszaesik a fotelbe az izzadtságfoltos trikójában, szakadt macialsójában, fogja a sört és nézi tovább a meccset.
Nem mindenütt van így, aki nem ilyen ne vegye magára, szerencsére nálunk sem ez a helyzet, de sok helyen igen.
Hogy az utolsó hozzászóló szavaival éljek én egy éhes nő vagyok... Sajna a gyomrom nem zsugorodik, mindig ügyelek rá hg szexis legyek és csak csipkés és szép fehérneműt hordok... mindig tűsarok... Én mindig összebújok vele ha ő akarja... szóval az ő vacsija mindig megvolt... A párom mégis éheztet... :(
25/N vagyok ő pedig 36/F.
Pár év után úgy elhíztok,mintha kötelező lenne.
Aztán rinyáltok,hogy így meg úgy nemkíván!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!