Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szopás közben szoktatok nyögdécselni vagy hangot kiadni? Bunkó vagyok, ha nem simogatom közben, csak hagyjom, hogy szopjon?
Én szoktam nyögni is,meg cuppogni rajta :)
Engem néha szokott simogatni,de nem várom el,mert olyankor élvezze azt,amit én csinálok...figyelni szoktam őt olyankor :)
én cuppogtatni szoktam a hangoktól jobban élvezem én is meg ő is :)de nyögni nem szoktam azt inkább ő tegye :)
nem várom el hogy simogasson de van amikor igénylem mert szeretem mikor jó erősen markolászik élvezete közepette :D
Én a szopás közben max megeresztek egy-egy "Hmmmmm"-t, mikor mélyebben bekapom, de úgy annyira nem szoktma nyögni. Az nekem túl mű :P. Egy-két aprócska sóhaj még mikor elkezdem kényeztetni szokott lenni, más nemigazán. A párom nem gyakran szokott simogatni, nem is várom el tőle, mert hadd élvezkedjen csak úgy, ahogy neki jól esik. Nem kell még arra is koncentrálnia, hogy velem foglalkozzon. De azért 1-2× megérintheted, vagy inkább beszélj hozzá. Persze ne kezdj el értelmetlenül fecsegni, de ilyenek, hogy "Hmm, ez azz!", vagy "Nagyon jól csinálod!", "Írtó dögös vagy/szexi vagy!" egónövelők is és jó hallani :D.
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!