Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is csak kényszer a szex?
Igen, ezt én is pontosan érzem, hogy nem normális, hogy nem ilyen egy normális fiatal lány. Azt nem tudom, hogy szeretnék-e rajta változtatni, mert nem is vágyom rá, hogy élvezzem a dolog...Viszont normális az szeretnék lenni!
A párom tudja, hogy semmilyen testi vonzalmat nem érzek iránta, bár szeretem ő, de csak mint mondjuk egy barátot, vagy testvért. Kértem, hogy hagyjon el, hogy legyen boldog mással, de nem szeretné...De nekem meg csak egy kényszer...nem érzek semmit, maximum némi szorongást, hogy "már megint kell".
Ja, és nem vagyok leszbikus!!
És ez úgymond gyógyítható?
Az is a baj, hogy nem igazán szeretnék egy férfit sem arra kárhoztatni, hogy velem kelljen lennie...azért könnyebbülnék meg, ha elhagyna a párom, és boldog lenne mással!
Mert ez így neki sem jó, hiába nem mondja, hogy maximum havi 1-szer, mikor már sehogy sem tudom kikerülni...
Hali,
Biztos vagy benne, hogy a párod mindent jól csinál?
Ez egyfajta büszkeségi kérdés, sokan nem akarják bevallani, hogy a másik fél rossz gombokat nyomogat, de néha ez a helyzet.
Nincs az rendjén, ha magadat hibáztatod érte. Még ha benned is lenne a hiba, akkor sem te vagy a hibás, remélem érted mit mondok.
Jutottál már a csúcsra? Milyen gyakran jutsz el a csúcsra? Mikor kezdtél maszturbálni? Milyen gyakran? Sikerül magad eljuttatni az orgazmusig?
Csökkent szexuális vágy gyökere lehet gyerekkori trauma, nemi erőszak, vallásos neveltetésből eredő bűntudat is.
Valóban léteznek aszexuális emberek, de talán szeretnél beszélni egy pszichológussal, mielőtt elkönyveled magad aszexuálisnak.
A szeretni mint egy testvért dolog meg nem szerelem. Bár az emberek másképp élik meg ezt az érzést.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!