Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másnak is csak kényszer a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is csak kényszer a szex?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Most is van párom, már lassan egy éve, és ő előtte is volt, nem sok, de több. Soha nem szerettem, nem élveztem, nem vágyom a szexre...egyáltalán nem. Semmilyen részére, még az érintésre sem. Csak egy hatalmas nagy kényszer számomra az egész...Megfelelni egy ideális 24 éves lányideálnak, aki boldog párkapcsolaban él, mert ezt várja el a társadalom. Miközben átvágok magam körül mindenkit, ami miatt utálom magamat. Kibúvókat keresek, hogy ne kelljen együtt lenni...Biztosan bennem van a hiba, mert mindenkivel így volt ez eddig, nem csak a mostani párommal. Nem csak az a probléma, hogy nem élvezem a szexet, hanem hogy egyálalán nem is vágyom rá, hogy élvezzem. Nem kell, nem érdekel, le tudnám élni az egész életemet nélküle...:(
2011. jún. 3. 01:47
 1/9 anonim ***** válasza:
bizonyos szempontból "beteg" vagy, de ezzel nagyon sokan vannak így. sajnos nem tudlak megérteni, mert én nagyon nagyon szeretem a szexet. ha akarsz ezen változtatni esetleg lehet nem ártana megbeszélni ezt a pároddal. nem jó, ha hazudsz neki. esetleg beszélgethetsz egy hozzáértővel is. de ha ez neked így jó, akkor is beszélj a pároddal. tényleg nem jó évekig hazudni.
2011. jún. 3. 01:50
 2/9 anonim ***** válasza:
kényszer? bizonyos szinten igen mert annyira élvezem hogy már kényszeresen is csinálom.
2011. jún. 3. 02:01
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen, ezt én is pontosan érzem, hogy nem normális, hogy nem ilyen egy normális fiatal lány. Azt nem tudom, hogy szeretnék-e rajta változtatni, mert nem is vágyom rá, hogy élvezzem a dolog...Viszont normális az szeretnék lenni!

A párom tudja, hogy semmilyen testi vonzalmat nem érzek iránta, bár szeretem ő, de csak mint mondjuk egy barátot, vagy testvért. Kértem, hogy hagyjon el, hogy legyen boldog mással, de nem szeretné...De nekem meg csak egy kényszer...nem érzek semmit, maximum némi szorongást, hogy "már megint kell".

Ja, és nem vagyok leszbikus!!

2011. jún. 3. 02:03
 4/9 anonim ***** válasza:
hát ha már unod a szexet, akkor próbálj meg becserkészi olyan lányokat az ágyba akik kurvä szépek és nagyon nehezen adják oda magukat. Hódítás. Ez is valami. :D
2011. jún. 3. 02:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Aszexuális vagy, így nincs sok értelme. Vagy csak egy hozzáértő partner kéne...
2011. jún. 3. 02:08
 6/9 A kérdező kommentje:

És ez úgymond gyógyítható?

Az is a baj, hogy nem igazán szeretnék egy férfit sem arra kárhoztatni, hogy velem kelljen lennie...azért könnyebbülnék meg, ha elhagyna a párom, és boldog lenne mással!

Mert ez így neki sem jó, hiába nem mondja, hogy maximum havi 1-szer, mikor már sehogy sem tudom kikerülni...

2011. jún. 3. 02:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Hali,

Biztos vagy benne, hogy a párod mindent jól csinál?

Ez egyfajta büszkeségi kérdés, sokan nem akarják bevallani, hogy a másik fél rossz gombokat nyomogat, de néha ez a helyzet.

Nincs az rendjén, ha magadat hibáztatod érte. Még ha benned is lenne a hiba, akkor sem te vagy a hibás, remélem érted mit mondok.

Jutottál már a csúcsra? Milyen gyakran jutsz el a csúcsra? Mikor kezdtél maszturbálni? Milyen gyakran? Sikerül magad eljuttatni az orgazmusig?

Csökkent szexuális vágy gyökere lehet gyerekkori trauma, nemi erőszak, vallásos neveltetésből eredő bűntudat is.

Valóban léteznek aszexuális emberek, de talán szeretnél beszélni egy pszichológussal, mielőtt elkönyveled magad aszexuálisnak.

A szeretni mint egy testvért dolog meg nem szerelem. Bár az emberek másképp élik meg ezt az érzést.

2011. jún. 3. 03:26
 8/9 anonim ***** válasza:
2011. jún. 3. 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem szereted, vagy nem tetszik , ha nem érzel vonzalmat iránta.
2011. jún. 4. 14:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!