Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szégyelni való az ha nagy a csiklóm? És az hogy nagyon nedves vagyok amikor kívánom a szexet úgy szinte hogy folyik?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék rá, hogy egy féerfi milyen véleménnyel van erről.Köszi előre is a választ :)2011. jún. 3. 00:50
1/12 anonim válasza:
nem szégyellni való. az hogy folyik az meg nagyon izgató
2/12 anonim válasza:
Szerintem egy átlag férfi különösen jó véleménnyel van ezekről a dolgokról. :)
4/12 anonim válasza:
Ez egyik sem - de az agy 90%-os hiánya az viszont igen.
(Egy hónap alatt ez már a 3. ilyen kérdés. Olvasni szoktál?)
5/12 anonim válasza:
a 01:41
neki van élete és nem olvasgat folyton gyíkot nem úgy mint te.
(természetesen mindig a nedves nő pártján állok)
6/12 anonim válasza:
De amikor feltette a kérdését, legalább 2 hasonlót ki is kellett írnia neki.
A nedves nőket én is díjazom, de az agyatlanokat nem.
7/12 anonim válasza:
Szívesen szopogatok nagy csiklót. Szerintem a barátod is.
8/12 anonim válasza:
én is mindig nagyon folyok de a barátom díjazza és legalább nem kell síkosító :)
9/12 anonim válasza:
27 éves fiu vagyok az szerintem sexy ha egy lánynak nagy a csiklója és az tök jó ha nagyon nedves! Ez teljesen pozítiv dolog, ne aggódj ezen!
10/12 anonim válasza:
Egy igazi férfinál ez jó pont :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!