Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam? Segitetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam? Segitetek?

Figyelt kérdés
kicsit fura kerdes, de remelem tudtok segiteni :) szeretném tágitani a hüvelyem, mert nagyon szüknek tartom ..mivel tagithatnam? 3 ujjam felmegy, de szerintem az kevés, a baratnomnek mind az 5 felmegy allitolag, és nagyon élvezi ha a pasija ugy csinalja neki... én is igy szeretném...segitetetek?
2011. jún. 2. 23:50
 1/9 zomgedrofl válasza:

hány éves vagy? merre laksz? attól hogy egy '82es évjáratú mtz traktor be tud parkolni a puncidba nem jelenti azt hogy jobban fogod élvezni a szexet. a technikán múlik minden. ha elég érett vagy és bevállalós én megmutatom neked :)

19/f

2011. jún. 2. 23:53
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Uborka, vonalzó, krumpli, vágódeszka, asztalilámpa. Ebben a sorrendben.
2011. jún. 2. 23:53
 3/9 A kérdező kommentje:
attol még, hogy felizgat az öklözés, nemjeleni azt hogy szétlenne dugva a puncim :) egyebkent 17 vagyok
2011. jún. 2. 23:58
 4/9 zomgedrofl válasza:
nem is rossz indulatból írtam neked. privátban nincs kedved folytatni? :) nem bánod meg...
2011. jún. 3. 00:00
 5/9 anonim ***** válasza:
A világon a legszánalmasabb dolog itt csajozni...képzeld el kislány hogy nézhet ki az a figura, aki a gyakorikerdesek.hu-n akar nőt felszedni.
2011. jún. 3. 00:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg, de szerintem nagyon kevés pasi az ameik örülne annak ha a farka kalinkálna az odudban.

Én személy szerint azt mondanám hogy hanyagold az efélle fejlődési szempontokat. Késöbb megbánnád.

24/F

2011. jún. 3. 00:07
 7/9 zomgedrofl válasza:
milyen lehet az, aki nem tud semmit és magyaráz. nagyon gáz :) próbálja a másikat lenézni, megszégyeníteni. gratulálok, ez a mai divat. élőben füled-farkad behúznád :) b@sszam ki a szádat..
2011. jún. 3. 00:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Három ujj bőven elég hidd el. A perverziódat meg megértem és hidd el az jobb ha szűkebb vagy mintha tág :)
2011. jún. 3. 00:19
 9/9 anonim ***** válasza:
én pl ha már párok 2 ujjal ujjaz akkor már azt sem élvezem nem hogy 5 el nekem 1 ujjal bőven jó ugy kellemes:) jah és teszem hozzá nem vagyok szűk "fajta" de nekem így a jó!
2011. jún. 3. 11:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!