Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nekem a plázacicák jönnek be?
nem baj. én is tolnám őket.
hát igen. egy ilyet nehéz elkapni úgy hogy egyedül van.
Dehogy baj, én is állandóan kúrnám őket.
Sokkal egészségesebb, mintha a dagadt muffokra gerjednél vagy a faszikra...
Azért nem mindenki van így vele. Van akinek számít az is, hogy legyen esze annak a plázacicának :)
Amúgy ha nem mersz odamenni, akkor baszhatod :D
"Sokat akar a farka, de nem bírja a marka" esete
Najah, többnyire ez az eltúlzott külső és a vásárlási mánia egy torz belsőt takar, lelki betegségek egész tárházát, valószínűsíthető, hogy a szülők nem szenteltek túl sok figyelmet a lányukra, ezért ő súlyos önkép zavarral küzd - később depresszió, esetleg kényszerbetegségek (drog vagy alkohol) valószínűek...
Én semmi esetre se ajánlom, hogy a súlyos esetekkel kezdj. Ha meg valaki csak szimplán jól néz ki, attól még nem feltétlen "plázacica".
Menjetek el shoppingolni!
Vagy komolyabban... egyszer minden bátorságodat vesd be, és menj oda hozzá, vmi ilyen szöveggel:
"Látom, hogy nagyon stílusosan öltözködsz (dícsérheted még egy darabig), a húgom is mindig divatos és szeretnék venni neki a szülinapjára egy felsőt/blabla... Nem tudsz segíteni, hogy mi most a divat, mit és melyik boltba vegyek neki?"
De a legtutibb ha egyszer kilesed melyik plázába megy suli után és ha fél percre egyedül marad akkor elcsíped. :) Ha ügyes vagy még ráveheted h együtt shoppingoljatok...
"Najah, többnyire ez az eltúlzott külső és a vásárlási mánia egy torz belsőt takar, lelki betegségek egész tárházát"
Vagy egyszerűen csak szeret kulturált és biztonságos környezetben tartózkodni? :)
Én rengeteget vagyok a Westendben, mert közel van, szép, tiszta, rendezett, biztonságos. Ott eszem és ott vásárolok be, és ha találkozni kell valakivel, ott szoktam.
Valahogy vonzóbb, mint a Nyugati tér meg az aluljáró tele büdös, koszos csövessel meg kötekedő parfümdílerkedő mocskos bűnöző cigánnyal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!