Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj ha nekem a plázacicák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xyu kérdése:

Baj ha nekem a plázacicák jönnek be?

Figyelt kérdés
Szóval bejönnek nekem de nem merem megszólítani őket mert ott vannak a barátnői is.Van egy lány a suliba és nem merek odamenni hozzá.Nem ismerem a nevét sem tudom és a baráti körömből sem ismeri senki.Ők nem szeretik a plázaicákat.Szóval a lényeg hogy nagyon tetszik és hogyan szólítsam meg ha ott vannak a barátnői.Ja és megjegyezném az tis hogy nem vagyok se emós se cicafiú.(azért írom le mert a plázacicáknak általában ők jönnek be)
2011. jún. 2. 23:21
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

nem baj. én is tolnám őket.

hát igen. egy ilyet nehéz elkapni úgy hogy egyedül van.

2011. jún. 2. 23:24
 2/10 anonim ***** válasza:
28%

Dehogy baj, én is állandóan kúrnám őket.

Sokkal egészségesebb, mintha a dagadt muffokra gerjednél vagy a faszikra...

2011. jún. 2. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
dehogy baj. ezzel mindenki igyvan. én is
2011. jún. 2. 23:33
 4/10 Smartguy86 ***** válasza:

Azért nem mindenki van így vele. Van akinek számít az is, hogy legyen esze annak a plázacicának :)

Amúgy ha nem mersz odamenni, akkor baszhatod :D

"Sokat akar a farka, de nem bírja a marka" esete

2011. jún. 3. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bajnak nem baj, de majd megbánod :D Nekem konkrétan nem jönnek be de ha nagy szerencséd van akkor attól hogy úgy néz ki mint ahogy még jófej is lehet. De erre az esély 0,000000000000000000000001%
2011. jún. 3. 00:24
 6/10 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Najah, többnyire ez az eltúlzott külső és a vásárlási mánia egy torz belsőt takar, lelki betegségek egész tárházát, valószínűsíthető, hogy a szülők nem szenteltek túl sok figyelmet a lányukra, ezért ő súlyos önkép zavarral küzd - később depresszió, esetleg kényszerbetegségek (drog vagy alkohol) valószínűek...

Én semmi esetre se ajánlom, hogy a súlyos esetekkel kezdj. Ha meg valaki csak szimplán jól néz ki, attól még nem feltétlen "plázacica".

2011. jún. 3. 00:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nem baj ha nagyon sok penzed van. mert mig te dolgozol/suliban vagy addig a baratnod unatkizik es mit csinal egy plaza cica? hat shoppingol.
2011. jún. 3. 05:04
 8/10 anonim ***** válasza:
kérdezd meg azt, hogy mit vegyél neki
2011. jún. 3. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Menjetek el shoppingolni!

Vagy komolyabban... egyszer minden bátorságodat vesd be, és menj oda hozzá, vmi ilyen szöveggel:

"Látom, hogy nagyon stílusosan öltözködsz (dícsérheted még egy darabig), a húgom is mindig divatos és szeretnék venni neki a szülinapjára egy felsőt/blabla... Nem tudsz segíteni, hogy mi most a divat, mit és melyik boltba vegyek neki?"

De a legtutibb ha egyszer kilesed melyik plázába megy suli után és ha fél percre egyedül marad akkor elcsíped. :) Ha ügyes vagy még ráveheted h együtt shoppingoljatok...

2011. jún. 3. 15:18
 10/10 anonim ***** válasza:

"Najah, többnyire ez az eltúlzott külső és a vásárlási mánia egy torz belsőt takar, lelki betegségek egész tárházát"

Vagy egyszerűen csak szeret kulturált és biztonságos környezetben tartózkodni? :)

Én rengeteget vagyok a Westendben, mert közel van, szép, tiszta, rendezett, biztonságos. Ott eszem és ott vásárolok be, és ha találkozni kell valakivel, ott szoktam.

Valahogy vonzóbb, mint a Nyugati tér meg az aluljáró tele büdös, koszos csövessel meg kötekedő parfümdílerkedő mocskos bűnöző cigánnyal...

2011. jún. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!