Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fájhat egy pasinak a farka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájhat egy pasinak a farka egy szűz csaj megdugása után?

Figyelt kérdés
pasik irjátok le élményeiteket,
2011. jún. 2. 22:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
komolynak is szántam:-p
2011. jún. 2. 23:03
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

huhh

nesze neked egyenlöség

2011. jún. 2. 23:04
 13/22 anonim ***** válasza:

"itt látszik hogy a férfiak......"

Az szép...

2011. jún. 2. 23:05
 14/22 anonim ***** válasza:
értelmes válasz kell? NEM
2011. jún. 2. 23:05
 15/22 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Amúgy szűz csajt jó esetben nem csak "megdugni" szoktak...mondom jó esetben... Dehát manapság amilyen neveltetést kapnak a lányok...
2011. jún. 2. 23:06
 16/22 anonim ***** válasza:
58%
Ha a lány rendesen fel van izgatva és finoman SZERETKEZNEK -t akkor biztos hogy nem. De egy nagyon komoly durva BASZÁSTÓL előfordulhat.
2011. jún. 3. 00:27
 17/22 anonim ***** válasza:
...meg a fiúk..
2011. jún. 3. 00:27
 18/22 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem normál körülmények között úgy megy a dolog (de javítsatok ki, ha tévedek), hogy szűz lány esetén finoman szeretkezni kezd a pár, és ha a lánynak fáj, akkor abbahagyják. Márpedig a lánynak előbb elkezd majd fájni a hüvelye, mint a pasinak a pénisze. Ergo normális körülmények között nem, nem fájhat.
2011. jún. 3. 00:31
 19/22 anonim ***** válasza:
hát szerintem anyira nagyon biztosnem... végülis csak egy vékony hártyát szakítanak át...
2011. jún. 3. 01:01
 20/22 B.angel ***** válasza:

00:31-es! De, jó esetben, de sajnos manapság, azt veszem észre, hogy a lányok is kezdik átvenni ezt a dugok mindenkivel stílust.

Kérdező: Ha így gondolkozol a szex témában, talán nem neked való. A páromnál is zavar, hogy ha úgy hívja: dugás, nemhogy egy lánynál... Mert hát ugye, mondod, hogy látszik, hogy fiúk válaszoltak. De rajtad meg csak azért látszik, akkor, hogy lány vagy, mert az írod. Lehet ez így kicsit bonyolult, de gondolkozz el azon, hogy egy valamit is magára adó lány, nem hívja dugásnak a szeretkezést. :)

Ja és 19 éves LÁNY vagyok!

2011. jún. 3. 07:28
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!