Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek erektált állapotban fel ér a köldökötökig a péniszetek?
A tudtátok ezt a péniszről kérdés kapcsán jutott eszembe, hogy ez jó viszonyítás lehet. Én bő 180 cm magas vagyok, 14 centis a péniszem, és kb 5,5-6 centivel a köldököm aláig ér, ha merev állapotban, amikor én is állóhelyzetben vagyok a hasfalamhoz nyomom a péniszem.
Legyetek szívesek testmagasságot is írni, mert abból kb lehet következtetni a köldök, és a pénisz alsó részének a távolságára. :)
185
pont köldökig ér néha kicsit fölé is
Kedves utolsó válaszoló! -köszi a választ, már azt hittem, mindenki csak baromkodni jár ide. :)
Ezek szerint neked kb 20 plusszos a méreted?
Tanakodott egy szép napon Hosszú f.szú Elemér,
Vajon f.sza Rózsi néni kapujáig el-e ér.
Elővette vérbunkóját, előmeresztette jól,
De bizony a végső határ kert végén a csirkeól.
Nem gondoltam, hogy csak ennyi- szontyolodott Elemér.
Azt hittem, hogy Rózsi néni s.ggébe is beleér.
Elindult hát tanakodva bűzlő gané domb felé,
És egy óriási nagy bivaly-ganaj tárult orr elé.
Ezaz megvan, megtaláltam!-örvendezett hangosan,
Elővette vérbunkóját és kenegette gondosan.
A bő 180 centit úgy értettem, hogy kb 2 centivel haladom meg, talán 3-mal. :D
E szempontból lényegtelen, de én a 14 centit úgy értem, és szerintem ez az elfogadott mérés, hogy a merev péniszemet úgy állítom, hogy a hasammal derékszöget zárjon be. Így a has felöli, azaz így felső oldalán lemérem a tövétől a hegyéig. :D
JAh, és azért hangsúlyoztam, hogy én állóhelyzetben agyok ezen mérés alatt, mert, ha hanyattfekszem, akkor már csak kb 4 centi marad a köldököm alsó része, és a péniszem vége között. :)
IGen, ebben igazad van, úgyhogy ez sem túl jó módszer a hozzávetőleges igazság kiderítésére. Sőt, a köldök formája is egyéni, azaz van akinek pl jó egy centivel lejjebb terjeszkedik a formája miatt, tehát lejjebb van az alja. :)
Ráadásul ez is szubjektív mérés kérdése, mivel ha kicsit begörnyed az ember, már 2 centit módosult az egész... Jah, valószínűleg nálam az a néhány centi differencia abból adódik a 16 centis péniszű válaszoló méréséhez képest, hogy én elég vékony vagyok, a hasam pedig egyenesen lapos... Ha picit kidülledne, ahogy az átlag embernek :), akkor 1-2 centit az is módosíthatna a helyzeten, mivel a péniszem más szögben állna, és ahogy eddig észrevettem ennek jelentősége van -legalább is nálam. Így pl a leírt derékszöges mérés szerint 14 centi a péniszem hossza, ha viszont a hasfalamhoz nyomom, akkor mivel a töve elvesz némi helyet a formája "torzulása" miatt, már csak 12-t mérhetek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!