Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek erektált állapotb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek erektált állapotban fel ér a köldökötökig a péniszetek?

Figyelt kérdés

A tudtátok ezt a péniszről kérdés kapcsán jutott eszembe, hogy ez jó viszonyítás lehet. Én bő 180 cm magas vagyok, 14 centis a péniszem, és kb 5,5-6 centivel a köldököm aláig ér, ha merev állapotban, amikor én is állóhelyzetben vagyok a hasfalamhoz nyomom a péniszem.

Legyetek szívesek testmagasságot is írni, mert abból kb lehet következtetni a köldök, és a pénisz alsó részének a távolságára. :)

2011. jún. 2. 22:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

185

pont köldökig ér néha kicsit fölé is

2011. jún. 3. 00:41
 12/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló! -köszi a választ, már azt hittem, mindenki csak baromkodni jár ide. :)

Ezek szerint neked kb 20 plusszos a méreted?

2011. jún. 3. 01:30
 13/21 anonim ***** válasza:
igen
2011. jún. 3. 11:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Szegény férfiak, hogy miket kérdeznek egymàstól?:):):)
2011. jún. 3. 13:23
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Tanakodott egy szép napon Hosszú f.szú Elemér,

Vajon f.sza Rózsi néni kapujáig el-e ér.

Elővette vérbunkóját, előmeresztette jól,

De bizony a végső határ kert végén a csirkeól.

Nem gondoltam, hogy csak ennyi- szontyolodott Elemér.

Azt hittem, hogy Rózsi néni s.ggébe is beleér.

Elindult hát tanakodva bűzlő gané domb felé,

És egy óriási nagy bivaly-ganaj tárult orr elé.

Ezaz megvan, megtaláltam!-örvendezett hangosan,

Elővette vérbunkóját és kenegette gondosan.

2011. jún. 3. 15:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Valamit rosszul néztél akkor szerintem. Nekem állva elér a köldököm alatt 1 cm-re(16 cm). Pedig magasabb is vagyok két centivel. (182 cm magas)
2011. jún. 3. 20:09
 17/21 A kérdező kommentje:

A bő 180 centit úgy értettem, hogy kb 2 centivel haladom meg, talán 3-mal. :D

E szempontból lényegtelen, de én a 14 centit úgy értem, és szerintem ez az elfogadott mérés, hogy a merev péniszemet úgy állítom, hogy a hasammal derékszöget zárjon be. Így a has felöli, azaz így felső oldalán lemérem a tövétől a hegyéig. :D

JAh, és azért hangsúlyoztam, hogy én állóhelyzetben agyok ezen mérés alatt, mert, ha hanyattfekszem, akkor már csak kb 4 centi marad a köldököm alsó része, és a péniszem vége között. :)

2011. jún. 4. 00:26
 18/21 anonim ***** válasza:
mindenkinek mások a testarányai. (pl rövidebb a dereka, stb), szóval erre ne nagyon alapozz. :)
2011. jún. 4. 01:44
 19/21 A kérdező kommentje:

IGen, ebben igazad van, úgyhogy ez sem túl jó módszer a hozzávetőleges igazság kiderítésére. Sőt, a köldök formája is egyéni, azaz van akinek pl jó egy centivel lejjebb terjeszkedik a formája miatt, tehát lejjebb van az alja. :)

Ráadásul ez is szubjektív mérés kérdése, mivel ha kicsit begörnyed az ember, már 2 centit módosult az egész... Jah, valószínűleg nálam az a néhány centi differencia abból adódik a 16 centis péniszű válaszoló méréséhez képest, hogy én elég vékony vagyok, a hasam pedig egyenesen lapos... Ha picit kidülledne, ahogy az átlag embernek :), akkor 1-2 centit az is módosíthatna a helyzeten, mivel a péniszem más szögben állna, és ahogy eddig észrevettem ennek jelentősége van -legalább is nálam. Így pl a leírt derékszöges mérés szerint 14 centi a péniszem hossza, ha viszont a hasfalamhoz nyomom, akkor mivel a töve elvesz némi helyet a formája "torzulása" miatt, már csak 12-t mérhetek.

2011. jún. 4. 06:19
 20/21 anonim ***** válasza:
176 centimmel felér a köldökömig simán a 17 centis péniszem.
2011. jún. 19. 10:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!