Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szex közben milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szex közben milyen hamar élveztek el?

Figyelt kérdés
Szex közben rögtön pár löket után elélveztek, vagy kell hozzá egy kis idő? Mert ugyebár olyan is van, hogy a lány elmegy 3x-4x, mire a fiúnak legalább egyszer sikerül. 17/L
2011. jún. 2. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha sokáig nincs semmi előtte, akkor nagyon hamar, ha sűrűbb a szex, akkor hosszabb idő kell.
2011. jún. 2. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Változó,volt már olyan is,hogy a csajjal egyszerre,volt,hogy ő ment el hamarabb,és olyan is,hogy én,szinte azonnal.

Sokmindentől függ...

2011. jún. 2. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem átlagosan beletelik 40-50 percbe, de 2 órás menet is volt már. :)
2011. jún. 2. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Csajtól függ.
2011. jún. 2. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha sokáig nincs sex pl volt olyan hogy a párom egy hétig nem akart, akkor hamar elélvezek én is kb 10 perc, de ez füg attól hogy menyire vagy fáradt vagy éppen feszült valami miatt vagy ideges mert az is okozhatja hogy hamar elélvezel!

Ha kézzel vagy szájjal csinálja neked akkor is vagy csak akkoir ha benne vagy?

Ő menyire igényli pl a 2. menetet! az én párom utána semmenyire most pl egy hónapra külön mentünk!

Ha akarsz erről bővebben beszélni írj priviben e-mailt!

2011. jún. 3. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Az átlag olyan fél óra legalább. De volt már 1 perc is. Mondjuk nekem elég hosszú amíg sikerül elérnem, de ez inkább lelki probléma miatt.
2011. jún. 3. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
30 perc,és 2 óra között változik :))
2011. jún. 5. 01:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!