Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gondoltad volna ezt a péniszről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltad volna ezt a péniszről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 2. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
tök jók ezek, egyébként ha belegondol az ember ezek egyértelműek.
2011. jún. 2. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:

van benne 1-2 érdekes dolog.Mostmár a "normális az x korban a tizen cm" kérdésekre ezt fogom linkelgetni.

Köszönöm

2011. jún. 2. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Kamrák? Kamrák a szívben vannak, nem a péniszben. Barlangos testek inkább.

Az összenövésesbe meg már inkább bele sem kötök...

De amin legjobban röhögtem: "Anatómiai alaptudással minden nemileg érett ember rendelkezik"

2011. jún. 2. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor a cikkíró még nem érett nemileg.
2011. jún. 2. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Nah, de tényleg, hogy mérhetik ezt az átlagot? -hogy biztosítják a maximális merevedést egy hót idegen környezetben, főleg úgy, hogy többen úgy vagyunk vele, hogy néhány másodpercig elég nem hozzáérni a péniszhez, és már lankad is. Most elképzelem, hogy fekszem egy orvosi rendelőben, egy ötvenes hölgy orvosi köpenyben derékszögbeállítja, és vonalzót tesz a péniszem mögé... Az én szerény 14 centimből mindjárt csak 11 lenne bejegyezve...

Én pont beleesnék ebbe a 12-15-ös skálába, viszont valamiért én szerintem az átlag 17-18 cm lehet. azért nem hinném, hogy annyi hazug ember van, márpedig 14 cm-es pénisszel ezen az oldalon hozzám hasonlóan a méret miatt szorongó emberek vannak, vagy 13 évesek. A "normális" kategóriába esők, a lány válaszolók többsége szerint is 15-6 cm fölött kezdődik...

2011. jún. 2. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:
"A többi testrészhez képes a hímvessző színe rendszerint sötétebb, ami szakértők szerint a szexuális érés része, de a rendszeres önkielégítés is hozzájárul a sötétedéshez." - hoppá
2011. jún. 2. 23:51
 7/10 anonim ***** válasza:
21:55 Igen kamrák. Mit nem értesz? A két corpus cavernosus és a corpus spongiosus, három kamrarendszert alkot. Az összenövés is teljesen korrekt a pénisz a két ivarsánc a here pedig a két ivarredő összenövésének az eredménye.
2011. jún. 3. 01:49
 8/10 anonim ***** válasza:

"Egyik sem tökéletes" <-> "Nincs olyan, hogy tökéletes"

Ha nem értelmezhető, milyen a tökéletes, akkor hogy lehet külön egy olyan pont, amely azt taglalja, hogy miért nem tökéletes?

"Aki halálosan elégedetlen férfias adottságaival, ne csak az édesapjának rebegjen hálát,"

Mi van?...

2011. jún. 3. 02:54
 9/10 anonim ***** válasza:

"A többi testrészhez képes a hímvessző színe rendszerint sötétebb, ami szakértők

szerint a szexuális érés része, de a rendszeres önkielégítés is hozzájárul a sötétedéshez."

nekem már niggernek kéne lennie a pélómnak xd

2011. jún. 3. 10:04
 10/10 anonim ***** válasza:

"21:55 Igen kamrák. Mit nem értesz? A két corpus cavernosus és a corpus spongiosus, három kamrarendszert alkot. Az összenövés is teljesen korrekt a pénisz a két ivarsánc a here pedig a két ivarredő összenövésének az eredménye."

Nem szokták kamráknak nevezni. Barlangos tsteknek szokták őket nevezni. Egyébként corpus spongiosuM és cavernosuM, ha már a kötekedésnél tartunk.

A raphe penis pedig a két ivarsánc összenövése, nem a here és a penis összenövése (hogy értsd mire gondolok: a raphe penis függőleges a két oldalról összenövő ivarsánc miatt).

2011. jún. 3. 13:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!