Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Eléggé megijedtem magamtól....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé megijedtem magamtól. Mégis mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Már egy ideje úgy érzem, hogy vonzódom az egyik tanáromhoz. Mindig nagyon jó fej velem, és gyakran gondolkodom rajta, milyen lenne, ha egyszer megölelhetném, vagy ilyesmi... Ez még semmi, de fiú vagyok és eléggé kiakaszt a tudat, hogy most akkor meleg vagyok, vagy mi? De hiába próbálok nem gondolni rá, valahogy mindig eszembe jut:/ Mit kéne csinálnom? Még mielőtt bárki megtudja.
2011. jún. 2. 21:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet az, hogy tiszteled vagy valami? Jézusoom
2011. jún. 2. 21:15
 2/11 anonim válasza:
Vagy valami apakomplexus, vagy barátom, te más vagy:D
2011. jún. 2. 21:20
 3/11 anonim ***** válasza:
sztem homi vagy
2011. jún. 2. 21:24
 4/11 A kérdező kommentje:

Tisztelem, persze, hogy tisztelem, de akkor is, valahogy máshogy tekintek rá, mint a többi tanárra.

Apakomplexus hááát... Nem ismertem apámat, mert még mielőtt megszülettem volna lelépett :/ Lehet, hogy ettől van, vagy mi?

2011. jún. 2. 21:55
 5/11 anonim válasza:

21:20-as vagyok

Sejtettem, hogy valami hasonló áll a dolog mögött, ezért is írtam az apakomplexust. nem vagyok pszichológus, de így laikusan is ere tippelnék. Inkább ez a helyzet, mint az, hogy meleg lennél.

2011. jún. 2. 22:24
 6/11 A kérdező kommentje:
Jó, de ha ettől van is, mit csináljak? :/ Mármint, hogy tegyem túl magam ezen az egészen?
2011. jún. 2. 22:35
 7/11 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mint írtam nem vagyok pszichológus. Valahogy magadban kell helyre tenned édesapád elvesztését és a mostani dolgot. Ha nem megy szakemberhez kell fordulni.
2011. jún. 2. 22:55
 8/11 anonim ***** válasza:
fake
2011. jún. 3. 00:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is apukáddal lehet összefüggésben. Nem volt azóta senki aki apamodell lehetett neked? Próbálj meg szakemberhez fordulni, pszichológushoz. Hiszem hogy könnyen megoldható a probléma. De szerintem nem akkora baj hogy vágysz valaki társaságára akit apaként tisztelhetsz. Feltételezem nem pedofil a tanárod. Hány éves vagy úgy egyébként? Anyukáddal milyen a kapcsolatod? Vele sem tudod megbeszélni a dolgot?
2011. jún. 3. 09:17
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem nagyon, miután apám elhagyta, anyum nem választott senkit maga mellé, volt egy-két futó szerelme, de őket nem ismertem igazán.

15 vagyok, anyukámmal már beszélgettem arról, hogy mi lenne, ha keresne valakit, akivel úgy igazán együtt tudnának lenni, de nagyon bizonytalan, mert eddig nem volt olyan, akivel sokáig maradt volna. (apámon kívül)

2011. jún. 3. 14:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!