Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz ha közhelyen állok pl....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Petack kérdése:

Gáz ha közhelyen állok pl. buszon és ott van erekcióm?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
nem gáz! legalábbis nekem nem, attól függ hogy a többi ember mit gondol majd rólad.
2011. jún. 2. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
igen
2011. jún. 2. 21:23
 3/7 szamo77d ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz! Csak valahogy ügyesen fedezd az érin-

tett testtájékot! Húzd oda a táskád vagy takard el valahogy! De nem gáz!

2011. jún. 2. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha mások látják, akkor gáz...
2011. jún. 3. 11:24
 5/7 szamo77d ***** válasza:
100%

Nem gáz! Fiatal vagy, egészséges, elég egy gondolat, egy

jó csaj a buszon és már áll! Örülj neki, hogy pöccre ug-

rik, mint egy jó kocsi motorja! Élvezd te is a nyarat, de közben vigyázz magadra! Jó pihenést!

2011. jún. 4. 06:46
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Egyáltalán nem gáz, sót, vedd elő, és verd ki!
2011. jún. 5. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
hát nemtudom, én azon a véleményen vagyok, hogy csak az gáz, amit annak érzel. ha te nem érzed annak, akkor tökmindegy ki mit gondol, ugysem ismered őket, ugysem látod többé őket, vagy ha mégis max tudni fogják hogy egészséges vagy. nekem legutobb kellemetlen helyzetem buszon volt, pár hónapja, felszállt egy csaj, aki amúgy semmivel nem volt szebb vagy jobb mint nagyon sok másik csaj, és mégis, ott abban a helyzetben ránéztem és nemtudtam elkerülni, pedig már direkt nem néztem rá, és olyan merevedésem volt ami amúgy sincs meg mindig, tényleg maxinagy... volt vmi plusz a csajban, mer amugy az öltözete meg a stilusa olyanról árulkodott, ami nekem nagyon nagyon nem szimpi életstilus és viselkedésforma. viszont szerencsére még elég sokáig tartott a buszut, és tudtam takarni, hogy ne látszódjon, csak zavarban voltam, mer mellettem meg egy idős néni ült. szal néha meg a nevethetnék jött rám, hogy ha a néni ezt kiszurja, mit gondol vajon, hogy igy feltudott csigázni :D
2011. jún. 5. 20:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!