Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek terhes vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek terhes vagyok, mit tegyek? :|

Figyelt kérdés

Na szóval ugy volt ez az egész.. hogy voltam a barátomnál.. aztán nem feküdtünk le

.. de ő elment.. volt egysmás dolog..:P aztán miután elment, megtörölte zsepivel meg minden.. és utánna pedig

megujjazott.:/ de ez többször is előfordult.. kb 6nap alatt.:( ez Április 29.e fele történhetett..:/ és nkm pont

az előtt volt meg..:( most pedig már Júni. 1 wan és még mindig nem jött meg.:/ pedig már 25.e fele megszokott.:S

vagy hogyha nem akkor elseje másodika fele.:| Ugyhogy most parázok.. kérlek segítsetek, mit tegyek?:(.:( (16/L)

2011. jún. 2. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
vegyél a drogériában egy terhességi cuccot, és nézd meg. De nem valószínű hogy ettől terhes lennél..de meny biztosra
2011. jún. 2. 21:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Terhességi tesztet.
 3/10 anonim ***** válasza:

vegyél vagy két terhességi tesztet aztán ha legalább az egyik pozitív menj el nőgyógyászhoz

jah és használati útmutatót olvasd el

4/10 anonim ***** válasza:
52%
tudod mi az az ovuláció, és mikor van? Nos először ennek nézz utána. Majd gondolkodj, hogy van-e esélyed a terhességre. Komolyan már, ismerd magadat!
2011. jún. 2. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:
ettől nem leszel terhes. főleg úgy nem, hogy előtte volt meg. A teherbe esés menstruáció alatt, előtt egy pár nappal, és után egy pár nappal nagyon ritka.
2011. jún. 2. 21:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) (L)
2011. jún. 2. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Terhes vagy!

Üdv,

a terhességi teszt

2011. jún. 2. 21:55
 8/10 A kérdező kommentje:
vicces wagy.. -_-"
2011. jún. 3. 08:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy terhes.

Kicsi az esélye

És pont menzesz után a legkisebb

Persze attól nem kizárt, de nem hiszem, hogy az lennél

Mindenesetre vegyél egy tesztet, jobbb félni, mint megijedni

2011. jún. 3. 11:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Az lesz, weszek majd egy tesztet, de remĂŠlem nincs baj. De kĂśszĂśnĂśm a wĂĄlaszod. <3
2011. jún. 3. 13:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!