Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az arabok között miért olyan sok a biszexuális?
Négy hetet Franciaországban töltöttem és ez alatt három arab srác mászott rám, pedig szerintem simán heterok a külvilág felé (nem melegbárban volt). Már előtte is hallottam, hogy az ő viszonyuk egymással sokkal intimebb, mint az európaiaknak, de ebbe szerintem a faroksimogatás nem fér bele. Miért van ez?
19/F
1) Nem több a biszexuális, mert:
2) Az iszlám világban sokkal több időt töltenek együtt fiúk egymás közt, illetve lányok egymást közt - külön-külön. Ez a kulturális különbségekből fakad, más-más náluk és nálunk a társadalmi szerkezet, a szokás. Az araboknál sokkal kevesebb lehetősége van egy fiúnak és egy lánynak kettesben tölteni az időt, vagy egyáltalán, a lányoknak fiúk társaságában és fordítva.
Pl. meglepő látvány lehet, ha elmész Isztambulba, merthogy férfiak, jó barátok kézen fogva(!) sétálnak! Viszont ez nem jelenti azt, hogy párkapcsolatuk van, szexelnek, stb. Sem azt, hogy Törökország elfogadó volna a homo- és biszexuális emberekkel szemben. Sőt.
3) Mit csináltak, hogy nyomultak, konkrétan? Attól függ.
4) A "magyarok között is" megállapításra: sokat járok ide, a Gyakori Kérdésekre, és azt látom, hogy olykor egy hétig semmi különös (a kíváncsiskodókat nem számítom konkrét abszolút tematikájú kérdésnek, csak érintőlegesnek és szokványosnak, ami abból fakad, hogy a melegség nem látványos dolog, ezért sokakat érdekel, mi is az, látható-e, stb.), aztán néha jön valaki, és akkor picikét felbátorodik a többi meleg az oldal. Aztán ez elül és akkor hetekig megint semmi.
szerintem rossz gépre szálltál XD
melegebb éghajlatra küldtek :D
amugy örülj hogy MELEG fogadtatásban volt részed
(én am nem örülnék neki)
Mert unják a tevét.
Amúgy ez nem az arabok, hanem a franciák hibája. Ott már annyi köcsög buzeráns vagy, hogy hihetetlen. És egyre jobban szaporodnak a degenerált művész b.zik, akik még az átlagos konzervatív b.zikat is megrémítik.
a farkadat simogatta????!!!!
és te mit szóltál???hagytad!!!!!???
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!