Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Öltözőben meglesitek a másik fiú péniszét? Volt már olyan, hogy felállt neki?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, csak kíváncsiságból.2011. jún. 2. 19:34
1/15 anonim válasza:
Kiváncsi lányka, ti egymás bugyiját szoktátok nézegetni?
Amúgy, ki a faszom vetkőzik pucérra egy öltözőben? Istenem.
2/15 anonim válasza:
én pucéra vetközöm mindig ugyanis csak egy térd nadrágba edzem
3/15 anonim válasza:
hát igen, az öltözőben mi pucérra vetkőzünk, majd még táncba is kezdünk, had érezze a kis fickó hogy nincs egyedül, aztán, akinek legelőbb áll fel, azon könnyítünk és felöltözünk...-.-" (remélem érezhető a szarkasztikus felhang)
4/15 anonim válasza:
Józsi bá, nem tűnt még fel valakinek, hogy maga csak fiú edzéseket tart de mindig igen mosolyog a végén???
5/15 A kérdező kommentje:
Uszodaöltözőre gondoltam...
2011. jún. 2. 19:42
6/15 anonim válasza:
én mindig a táborba a zuhanyzóba megnéztem kinek mekkora van, de csak nekem állt fel :D :D
7/15 anonim válasza:
hát uszodákban, gondolom vannak kabinok, bár nem tudom te hova jársz
8/15 anonim válasza:
persze hogy meglesem ha 30 cm fölött van le is sz*pom
te is?
10/15 anonim válasza:
Én meztelenül is úszom.
Mivel lelóg a térdemig nem szégyellem, másokét nem nézem mert mindenki engem néz én meg csak úgy csinálok mintha észre se venném.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!