Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy orgazmusom legyen szex közben?
Intim torna!
nekem nagyon sokat segített! hazafelé a buszon szoktam, akkor amúgy is unatkozom! naponta párszor összehúzom, majd elengedem a lenti izmaimat és ennyi! azóta rendesen mindig van orgazmusom!
sok szerencsét neked!
Ilyen nőktől mentsen meg az isten....
Jövőre jelöltetlek Golden Globe-ra a legjobban visító színésznő kategóriában
Jaj, de gonoszak vagytok!!!!Nekem úgy volt, hogy életem elsőjével szint mindig elmentem.Aztán nemrég jártam egy másik fiúval, de neki nem sikerült annyira.Az első az az nagyon tuti volt de a többi nem annyira....na mindegy....
Szerintem nem kell neki megmondanod, hogy nem mész el, mert abból csak veszekedés lenne, meg a végén netán szakítás ha nagyon felveszi a odlgot ( bár hogyne venné fel).Az intimtorna jó megoldás lehet.Meg esetleg csináljátok úgy hogy alapból csinálsz neki egy orgazmt így másodszorra nyersz egy pici időt.Esetleg ha utána kézzel vinne el (ujjazással), vagy orálisan????Esetleg ez segíthet...... 22/L
Legnagyobb parasztság amit művelsz!!!!már ne haragudj meg
de a kapcsolatotok szart sem ér.Nem hiszem hogy szereted hanem ragaszkodsz hozzá mert ő vette el.+ nem egy ilyen gyorstüzelő kell ide.Szakíts vele ha jót akarsz magatoknak
mert beszart az egész
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!