Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, számotokra miért izgalmas egy kb 100 kg-os nő?
Sok ducibb nőnek van fantasztikus melle, illetve szép arca. Ha ennyien kedvelnek, nyilván nem véletlen, az hogy duci vagy még nem feltétlenül baj, nekem is nekem is van akiben tetszik :)
20F
Ott hajtogatsz pinát rajta ahol akarsz.
Vagy bejön nekik a húsos punci.
Te jóóóóó ég :D Maximum azért lenne izgalmas hogyha alákerülnék vajon túlélném-e?XD Persze legyen a nő formás, meg lehessen rajta mit fogni, a csontos nők a másik véglet.
Ez olyan mintha tőled azt kérdeznék miért sexelnél egy Sumo-s csávóval?:D
Rengeteg ismerősöm (én is) kipróbált már dagadt csajokat, de csak 1 éjszakára. Ráadásul totál bepiálva és betépve. Olyankor előjönnek az ilyen hajlamok, nemtudom honnan. Szóval minden pasi ki akar próbálni egyszer egy dagadt lányt.
UI. Tényleg dagadtat és nem ducit.
Egyébként egyszerű a kérdés.
Az a férfi aki duci nőt választ önértékelési zavaros, és vele egykategóriűjút keres, mármint amit magáról felépít képet.
Vagy csak szexre vágyik és őket jobban meg lehet dönteni, mert gondolná az ember ők kiéhezettebbek mint szebb társaik, vagy mert épp nincs pasijuk.
3. lehetőség, hogy ilyen típusuak jönnek be neki.
De általában az első 2 opció dominál.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!