Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az ügymenete egy pedofil...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ügymenete egy pedofil sittre juttatásának?

Figyelt kérdés

A kislányom elmondta, hogy a páromnak hitt (majdnem élettárs, azóta megszakítottam a kapcsolatot)férfi molesztálta. Nem részletezem, miket csinált.

Másnap vittem látleletre a kicsit, pszichológushoz és mentünk rendőrségre. Pár nap múlva, mikor klinikai szakpszichológus is meghallgatta a kislányomat, megalapozottnak mondta a gyanút. A rendőrség megkapta a jegyzőkönyvet és másnap bevitték a rendőrségre az elkövetőt.

Kérdésem az- mivel a nyomozati szakaszban nem mondanak még nekem sem semmit a rendőrségen-, hogy most az illető 72 órára lett bezárva vagy a tárgyalásig? Kell -e félnem, hogy a közelünkbe jön?(ergó:szabadlábon lehet?)

Meddig tart egy ilyen eljárás? Hány év börtönt kaphat ő? Vizsgálják-e pl., hogy a testvére fiúgyermekeit is molesztálta-e?

2011. jún. 2. 09:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha minden "jol megy" akkor a bortonben majd megdolgozzak. En ugy tudom, hogy 72 oraig tarthatjak bent vad nelkul, amint az meg van le lehet hivatalosan is tartoztatni. De ebben nem vagyok biztos, nem vagyok se rendor, se jogasz.
2011. jún. 2. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:

"Ilyen estekben mindig van lehetőség távoltartásit kérni"

Az szart sem ér, csak egy darab papír. Pont tegnap volt a TV-ben, hogy az asszony ilyet kért a férje ellen, aki ezzel mit sem törődve, hazament és összeverte a nőt.

Amilyen töketlen a magyar jogrendszer, tényleg az a legjobb módszer, ha páran elbeszélgetnek az illetővel.

2011. jún. 2. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem hiszik el..:S
2011. jún. 2. 17:52
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ez pedig hősködés így megvered úgy megvered szerinted ez mi? Ismeretlenül lecsapod kapásból feljelent és az Eü ellátásától kezdve mindenét te fogod fizetni... Meg persze a saját ügyvédedet"

Esküszöm,téged kezelni kéne,olyan paranoiás vagy!

Ki a franc mondta neked,hogy így meg úgy megverem?

Máris kombinálsz...

Én csak egy életreszóló elbeszélgetést említettem!

Az is 8 napon túl gyógyul,hidd el!

2011. jún. 2. 17:56
 15/16 anonim ***** válasza:
szegény kislány :( basszus nem kívánnék ilyet senkinek, el sem tudom képzelni mit érezhetett pici lány :'( ez a szomorú hogy a hapsinak van egy barátnője és mégis a kis lányt molesztálja... :(
2011. jún. 5. 00:33
 16/16 A kérdező kommentje:

A kislánynak ez egy "játék" volt avval a szerettett személlyel, akit majd egy éve ismer. A bizalmába férkőzött és túl későn jöttem rá, hogy én csak azért kellettem, hogy rejtőzködve kiélje a hajlamát.

Azért mondom, hogy játék, mert még nagyon kicsi és épp ebben a korban fedezik fel a nemi tájékot.

2011. jún. 6. 09:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!