Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet az aktus idejét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Robertos kérdése:

Hogyan lehet az aktus idejét növelni? Keveset bírom.

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja nem tudok igazán szexuális életet élni, mert mire belelendülnék arra már elélvezek. Mit tudok tenni, hogy tovább bírjam?
2011. jún. 2. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Lassíts,ne úgy csináld mint a nyulak!

Nálam bevált!

2011. jún. 2. 09:36
 2/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok gyors és mégis. Egyszer csak érzem és elment. Nem tudom mi a gond. ez kb egy-két hónapja van így
2011. jún. 2. 09:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Előtte önkielégíts, és ne izgasson fel a párod annyira. Használj normál nem vékonyított gumit, és ha az antómiád engedi, a fitymád maradjon a makkodon.
2011. jún. 2. 11:15
 4/6 anonim válasza:

Szia!

Vond el a figyelmedet közben, számítsd ki a lakás méreteit, vagy kezdj el szorozni, vagy ...

Csak ne az aktusra figyelj - ez ad pár percet.

2011. jún. 2. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos van ilyen. Nem mindig vagyunk a legjobb formában, a párod meg fogja érteni (ha nem akkor sajnálom őt). Volt nekem is olyan hónapom, hogy alig tudtam valamit produkálni. Mondanom se kell elég stresszes időszak volt mögötte más téren.
2011. jún. 6. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Párcserével mármint tégedet váltanak le
2011. jún. 6. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!