Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopás közben szoktatok a párotok szemébe nézni?
Figyelt kérdés
Ha igen, olyankor mire szoktatok gondolni általában?2011. jún. 2. 09:11
21/28 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDD
2011. jún. 6. 13:17
23/28 anonim válasza:
Én nem szoktam,nem tudom milyen lehet olyankor a fejem,és így inkább nem nézek ilyenkor a szemébe.:) Nekem jobb így,és ő se panaszkodott még.:)
24/28 anonim válasza:
Én szeretem ha a szemembe néz, ilyenkor még le is fényképezem. :-)
25/28 anonim válasza:
Én nem néztem soha a párom szemébe, zavarbaejtő volt számomra.
27/28 A kérdező kommentje:
Régóta jógázhatsz, mivel sok éves joga gyakorlat szükséges ahhoz, hogy "semmire sem" gondoljál.
2012. jan. 26. 11:23
28/28 anonim válasza:
Szoktam, persze. Ilyenkor lecsekkolom, hogy milyen az arckifejezése, nagyjából hol tart a dologban, mennyire tetszik neki, amit éppen csinálok, ésatöbbi. Meg plusz, szereti is, ha felnézek rá ilyenkor. Amúgy, külön gondolni általában nem szoktam semmire, abszolút, minden porcikámmal arra koncentrálok, hogy neki jó legyen. Max arra, hogy már kezdek fáradni, mert bár imádja, ha így kényeztetem, elég sokáig tart neki, mire elmegy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!