Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szavakra/mondatokra gerjednek a pasik?
Figyelt kérdés
Például ha smsben szeretnék valamit írni, akkor mi az amire teljesen beindul?2011. jún. 2. 09:06
2/9 anonim válasza:
Nincs rajtam bugyi!HA erre nem gerjed akkor meleg!
3/9 anonim válasza:
Itt állok meztelenül a fürdőbe és ..... épp a lábgombáimat kezelgetem Canesten krémmel. :D :D
4/9 anonim válasza:
lekvároskenyér , kutyasz*r , cipőfűző!!
5/9 anonim válasza:
ma 09:08
gg b*zdmeg ha a 80 éves nagyanyád írja és nem gerjedek rá akkor b*zi vagyok?
6/9 anonim válasza:
bugyimba seggembe puncimba számba
7/9 anonim válasza:
"Szeretnélek most azonnal leszopni" - nekem ez pl. bejönne. :)
8/9 anonim válasza:
na jó! csakhogy kapj egy értelmes választ is... mivel a témakörből adódik (ugyeeeee :D ), így gondolom nem a sörre és a lekváros kenyérre gondoltál... engem és szerintem minden férfit beindít ha azt mondják hogy kívánlak, akarlak, szeretnélek magamban érezni téged, benedvesedtem tőled, ha most ott lennék szétszednélek. Mondjuk attól függ ki írja. Esetemben a bnőm. :D Meg az időzítés is lényeg. Ha mondjuk szex után 1 órával van az sms akkor annyira nem izgat fel. De mondjuk egy 1 hetes koplalás után... Na mind1 HAJRÁÁÁÁ 22/F
9/9 anonim válasza:
pl. ,,Szétrugdoslak te tenyészhízó!!!"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!