Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk. Mit csináljon, vagy mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Mit csináljon, vagy mit NE csináljon egy lány szopásnál? Mi az, amit szerettek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 08:28
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem mindent csinálhat, a legjobb ha szopja és közben veri is és szívogatja néha
2011. jún. 2. 08:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne harapdáljon! Volt csajom, aki iszonyúan fogazott közben! A legutóbbi barátnőm is fogazott, de ő nagyon finoman csinálta, tetszett! :)
2011. jún. 2. 08:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, valaki reggel felkel és ez az első kérdése?
2011. jún. 2. 08:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvencem,amikor bal kézben a zacsi finoman masszíroz,jobb kéz+száj a kukin munkálkodik..,ja és nincs fogazás.Persze szinte mindegy,csak ne fogazzon.
2011. jún. 2. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Ne fogazzon, ne döntse föl a sörömet.
2011. jún. 2. 08:56
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Az előttem szólónál a pont!
2011. jún. 2. 09:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát igen figyeljen a fogaira. Használja a kezét közben. A másik kezével finoman a testhez tolhatja tenyérrel a zacsit, de ne tolja fel az agyáig:D És változtathat a sebességen többször is. Szerintem így ennyi. Remélem tudtam segíteni :)
2011. jún. 2. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Vigyázzon a k.rva fogaira, vagy ne csodálkozzon, ha hirtelen felindulásból kiverik neki az összeset.
2011. jún. 2. 19:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!