Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez stresszes eredetű lehet vagy impotens gyanú?
Az van, hogy barátnőmmel együtt vagyok, és ha elkezd izgatni nem éles helyzetben akkor mindig durván fel áll a farkam, sőt ha éjjel úgy alszunk, hogy a fenekéhez nyomom kicsit a péniszem akkor is egész éjjel merev vagyok végig. Viszont a lényeg az, hogy szex közben nem így vagyok sajnos, mikor az jön, hogy izgassam fel közben figyeljek magamra is, olyankor nem tudok működni úgy. Tehát ha kinyalom közben nem lesz merevedésem mint általában, mert nagyon bele élem magam és azzal vagyok csak elfoglalva, hogy neki nagyon jó legyen és élvezze. Utána jön a szex amikor előtte fel áll, de mikor csináljuk közben elkezd lankadni úgy érzem nem elég az inger. szűk a vaginája, de még sem elég. Utána ki kell vennem és verni, hogy újra kemény legyek. Mit lehetne ez ellen tennem, hogy ne jöjjön közbe ez a lankadás? Gyógyszer kéne? Impotens vagyok?
20/F
Ha impotens lennél, akkor sose állna fel. Jobban kéne magadra is figyelned, nem csak a barátnődre szex közben (amúgy nagyon dicséretes, hogy így figyelsz rá :)). Engedd el magad, ne teljesíteni akarj, hanem élvezd a szeretkezést a szerelmeddel. A barátomnak is van, hogy lelankad, sőt, egyáltalán nem is tudunk szeretkezni, ha nagyon stresszes. Nekem például egyelőre (2,5 éve próbálkozunk) nem sikerült eljutnom a csúcsra menet közben, és biztos, hogy ha a párom végig ezen görcsölne, akkor neki is lelankadna. Viszont mikor nyal, akkor mindig feláll neki, pláne mikor elélvezek, mert őt nagyon beindítja, hogy én élvezem. Keressetek olyan pózt, amiben elég Neked az inger. Ezen kívül még azt tudnám javasolni, hogy ne csináljátok annyira gyakran, kicsit vegyetek vissza a menyiségből, és Te se csináld magadnak- így mikor arra kerül a sor, nem fog lelankadni, mert már annyira kívánni fogod :)
20L
Semmi bajod sincsen, "csak" stresszeled magad.
Ne járjon azon a fejed, hogy mi van, ha nem működik, meg hasonlókon. Ha ezen jár, akkor 110%, hogy le fog konyulni.
Addig, amíg problémáid vannak legyél önző, magaddal foglalkozz. Gondolj arra, hogy "ha lekonyul, hát ki érdekel", hosszú még az este, majd később folytatod. Ne idegeskedj.
Aztán ha működik persze ismét foglalkozz a pároddal.
30F
Ezzel nem tudsz mit csinálni, hiába mondják, hogy ne arra koncentrálj meg stb... Próbálkozni kell és kész.
Én ugyanígy voltam, mint Te. Két hónap kellett, ne próbálkozz minden nap, hétvégente elég lesz, mert minél többször nem jön össze annál feszültebb leszel, ha hagysz egy hét szünetet, lenyugszol. Pár hét, hónap és minden rendbe jön. Mondom, ugyanígy jártam, szóval sajnos a tapasztalat beszél belőlem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!