Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Arra lenék kiváncsi, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra lenék kiváncsi, hogy hány lány van ezen az oldalon aki magányos?

Figyelt kérdés
Mióta vagy egyedül? Volt már olyan, hogy nem is kellet pasi csak egy jó kis szexre? VAgy komoly kapcsolatra vágysz?
2011. jún. 2. 07:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Komoly kapcsolatra, szerelemre vágyom. 3 éve.

22/L

2011. jún. 2. 08:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát...egyedül ülök lakásban, kihalt az utca, de velem van 42 tétel.
2011. jún. 2. 08:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Velem meg 7 tantárgy amiből vizsgáznom kell.... :D
2011. jún. 2. 09:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Előttem is van pár vizsga :D Én eddig az esetek 75%-ában akartam volna komoly kapcsolatot,hát nem jött össze. Amikor lekötöttem magam 2évre a végén beijedtem és leléptem inkább. Most meg már nem is tudom mit akarok. Persze mindenki álmodik az Igazi-ról... 23N
2011. jún. 2. 11:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is magányos vagyok :(

Mondjuk én nagyon megválogatom a pasikat akikkel járok, 1 éve szakítottam egy nagyon rendes, helyes sráccal, mert kavart a hátam mögött, azóta meg csak a sok nyalizógép talál be :S

Néha csak szexre bonyodalom nélkül, néha meg komoly kapcsolatra vágyok :P

20L

2011. jún. 2. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Bár a kérdés nőknek szólt, de szerintem legalább annyi férfi is magányos, mint nő.
2011. jún. 2. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
dettó
2011. jún. 2. 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Én meg édes-kettesben a töri könyvemmel. Holnap tz:(
2011. jún. 2. 16:21
 9/10 anonim válasza:
Én perpill most magányosnak érzem magam. Már 2 éve várok az igazira, de mindig csak a bunkók találnak meg. Jólenne már egy férfi,aki viszont szeret.
2011. jún. 2. 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok magányos, csak egyedülálló :D És perpillanat semmilyen kapcsolatra nem vágyom:)
2011. jún. 3. 02:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!